4. Whisky sajam Zagreb 2018 donosi niz ekskluzivnih whiskyja

Zagrepčankama i Zagrepčanima je veljača već nekoliko godina sinonim za whisky jer donosi najveći whisky sajam u regiji, a svake godine pridružuju im se brojni posjetitelji iz ostalih hrvatskih gradova, ali i iz Slovenije, BiH, Srbije i ostalih zemalja regije. 4. Whisky Fair Zagreb 2018 održat će se u petak i subotu, 9. i 10. veljače u Plaza Event Centru. Oko 3000 posjetitelja moći će uživati u najboljoj ponudi whiskyja s više od 150 zastupljenih brandova koje će ponuditi vodeći domaći uvoznici i distributeri. Uz gin kao starog gosta, ove godine će se u Rum Corneru moći pronaći i vrhunski rumovi.

728x90

Posjetitelji od Sajma s pravom očekuju vrhunsku ponudu whiskyja pa će među ponuđenima ove godine biti i niz ekskluziva, odnosno limitiranih serija, a neke će boce biti moguće i kupiti. Zvijezde ponude, odnosno vrhunske svjetske whiskyje koji su cjenovno pristupačni, predvode Dalmore 12yo, Bowmore 18yo, Yamazaki Distillers Single malt, Claynelish 14yo, Glengoyne 21yo i Arran Malt 18yo koji će se moći probati i kupiti na Whisky šanku. Naravno, i izlagači pripremaju niz iznenađenja i ekskluziva pa ne propustite posjetiti izložbene prostore Aperitivo bara, Badela 1862, Coca-Cole Hellenic, Destilerije Brigljević, Finih stvari, G3 Spiritsa, Mive, Pernod Ricarda, PPDa i Stocka. Za one koji žele saznati više o whiskyju i dodatno se educirati Whisky sajam i ove godine organizira radionice i Masterclassove pod stručnim vodstvom Darija Grabarića i Tomislava Ruszkowskog. Radionica Škotski whisky – osnove je rasprodana, a u ponudi je još radionica Američki whiskey – osnove te Masterclassovi Kavalan – zmaj sa Yilana, Pozdravi iz Campbeltowna, Dvorske igre, Whisky forenzičari i Sherry, please! Ulaznice se mogu nabaviti na webu sajma, a broj mjesta je ograničen. Uključuju ulaznicu na radionicu te kušanje nekoliko vrsta whiskyja, Glencairn whisky čašu te ulaznicu na Whisky sajam 2018.

Radno vrijeme sajma je od 15:00 do 23:00 sata tijekom oba dana, a karte se mogu nabaviti na www.whiskyzagreb.com te na blagajnama na ulazu na sajam. Uz svaku kupljenu ulaznicu posjetitelj dobiva i posebnu Glencairn čašu koju će koristiti koristiti za uživanje u whiskyju i na odlasku ponijeti kući. Posjetitelje će tijekom Sajma razveseliti i to što mogu kupiti i bocu omiljenog pića po promo cijeni, a u subotu, 10. veljače pri kraju sajma održat će se i aukcija sajamskih whiskyja.

300x250

I ove godine, partner sajma su SelectBox poklon paketi, a neke od posjetitelja iznenaditi ćemo nagradama koje će se dijeliti oba dana sajma. Pridružite nam se i budite zajedno s nama dio vrhunske manifestacije koja će ove godine biti bolja nego ikada!

Više informacija na www.whiskyzagreb.com i www.facebook.com/WhiskeyFairZagreb.

SelectBox je naziv za originalne poklon pakete koji pružaju izuzetne doživljaje i nezaboravna iskustva. Kompletan program objedinjuje više od 1800 različitih poklon doživljaja koji se mogu pronaći u 26 različitih poklon paketa. Pozivamo vas da pogledate cijelu ponudu SelectBox-a, koju možete pronaći na web stranici www.selectbox.hr.

XXL_splosni_960x395px_HR (1)