Team-building: Recept za uspješno poslovanje tvrtke


Kažu da je zadovoljan radnik najbolji radnik – onaj koji će sve svoje obaveze na poslu odraditi korektno, brzo i efikasno.

Stres na poslu veliki je okidač nezadovoljstva s kojim se svakodnevno borimo te je ujedno i najčešći uzrok ‘kiksanja’ na poslu. No, male tajne velikih majstora mogu nam otkriti nekoliko trikova kako da Vaši radnici unatoč spomenutim nedaćama budu zadovoljni i sretni! Recept leži u tome da im s vremena na vrijeme priuštite kratak odmor od posla u obliku team-buildinga koji će im napuniti baterije te ih potaknuti da budu još bolji i još efikasniji na svojem radnom mjestu. Ukoliko nemate ideju, mi Vam donosimo popis zabavnih i opuštajućih aktivnosti koje su idealne za team-budilding, a možete ih pronaći u SelectBox ponudi!

šipljakrop

Paintball

Zabava u kojoj uživaju apsolutno svi – paintball. Ako se odlučite na ovu vrstu team-buildinga, sigurno nećete pogriješiti jer Vaši će zaposlenici biti oduševljeni idejom. Vrhunsku pustolovinu paintballa možete doživjeti u Paintball clubu Umag ili u Accredo centru Zasadbreg, a svoj termin i grupni paket najjednostavnije možete nabaviti preko SelectBox ponude. Dovoljno je samo par klika mišem,  podijeliti se u timove i zabava za cijelu tvrtku može početi!

  • Paintball club Umag, više o punudi OVDJE
  • Paintball Accredo centar, više o ponudi OVDJE

paintball-s3

Karting

Brzina i adrenalin savršen su spoj za opuštanje i olakšavanje od stresa, a u kontroliranim uvjetima oni su odlična zabava koju ćete dugo pamtiti. Karting staze mjesta su gdje će Vaši zaposlenici izbaciti svu negativnu energiju i stres, a usput će se ludo zabaviti utrkujući se sa svojim kolegama. Odaberite karting i priuštite svojim zaposlenicima dan za pamćenje u Poreču, Splitu ili Zagrebu. Ponudu po Vašoj mjeri pronađite među SelectBox paketima!

  • Karting Motodrom Poreč, više o ponudi OVDJE
  • Karting Arena Split, više o ponudi OVDJE
  • Karting Arena Zagreb, više o ponudi OVDJE

kart-1024x551

Rafting

Ukoliko je Vaš izbor za savršen team-building rafting, nećete požaliti! Spoj prirode, svježeg zraka, vode i sporta idealna su kombinacija za opuštanje od stresa i punjenje baterija! U SelectBox ponudi možete izabrati između paketa koji će Vama i Vašim zaposlenicima priuštiti spektakularni doživljaj raftinga.  Sigurni smo da ćete se uz dozu adrenalina i zabave osjećati kao junak iz filma, a svoju pustolovinu prepričavati godinama!

  • Rafting Gorski tok, više o ponudi OVDJE
  • Croatia Rafting, više o ponudi OVDJE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Špiljarenje

Priroda svoje ljepote skriva i ispod zemlje, a ukoliko imate želju vidjeti i doživjeti podzemnu avanturu, predlažemo Vam pakete iz naše ponude koji će Vam omogućiti doživljaj špiljarenja! Tajanstvene špilje, strme stijene, čist zrak i dan u prirodi čudotvorno će djelovati na sve Vas, stoga se ne čudite ako se na posao vratite puni elana i energije. Speleološka avantura zaista je nešto posebno što se pamti, a ponudu po svojoj mjeri možete pronaći i među SelectBox doživljajima.

  • Pustolovno izletište Rizvan City, više o ponudi OVDJE
  • Špiljarenje Gorski tok, više o ponudi OVDJE

špilja1krop-1024x551

Escape avantura po mjeri svakoga

Volite detektivske filmove? James Bond je vaš idol? Maštate o tome da na jedan dan postanete detektivi ili tajni agenti? Ako ste na sva pitanja odgovorili pozitivno, imamo rješenje za Vas – Escape Room Arena Zagreb! U ponudi zanimljivih i intrigantnih escape igara odaberite najbolju za Vas i vaš tim i neka Vaša avantura započne! Escape Room Arena Zagreb mjesto je koje će Vam priuštiti avanturu kakve nema u Hrvatskoj, a najbolje od svega je što ćete tu avanturu dijeliti sa svojim prijateljima i/ili kolegama s posla! U nekoliko klika mišem preko SelectBox paketa dođite do vrhunske zabave i još boljeg team-building eventa!

  • Escape Room Arena Zagreb, više o ponudi OVDJE

Escape8-1024x682

 

SelectBox je naziv za originalne poklon pakete koji pružaju izuzetne doživljaje i nezaboravna iskustva. Kompletan program objedinjuje više od 1500 različitih poklon doživljaja koji se mogu pronaći u 14 različitih poklon paketa. Pozivamo vas da pogledate cijelu ponudu SelectBox-a, koju možete pronaći na web stranici www.selectbox.hr.

unnamed (5)