Adrenalinski doživljaji koje ne smijete propustiti

Adrenalin je hormon kojeg u specifičnim situacijama izlučuje nadbubrežna žlijezda. Najčešće ovaj hormon povezujemo sa situacijama kada smo uzbuđeni. Na svaku osobu adrenalin djeluje drugačije, no najčešće je povezan s pozitivnim učinkom na naše tijelo. Adrenalin osim s uzbuđenjem usko povezujemo i sa srećom.

Dok je nekima ovaj hormon nešto normalno, postoji i onaj tip ljudi koji lude za adrenalinom – ovisni su o njemu te traže nove, zabavne i zanimljive situacije i doživljaje koji će potaknuti pojavu adrenalina. Iz bogate ponude SelectBox paketa izdvojili smo nekoliko onih koje biste trebali isprobati ako ste i vi tip osobe koja žudi za ovim osjećajem. Ako niste skloni adrenalinu, vrhunske doživljaje priuštite nekome od svojih najmilijih  – poklonite im Adrenalinski doživljaj i budite sigurni da ste odabrali najbolji mogući poklon vašem ovisniku o adrenalinu!

ATV-avntura-split6-1024x682

ATV – Quad avantura Split

Staza uz tok rijeke Cetine, pogled na Peručko jezero, nepregledna prostranstva visoravni Vrodvo (Dinara) te sinjsko polje su kao stvoreni za Off-Road safari ekspediciju te za sve vas koji želite uživati u vrhunskoj avanturi! Ovo je prilika za istinsko otkriće i novi način upoznavanja prirode u vožnji koja će vam na drugačiji način predstaviti krajolike iz snova i dugo ostati u lijepom sjećanju. Ako nikada niste vozili quad, nema problema – za ovaj doživljaj nije potrebno nikakvo iskustvo već će vas voditi iskusni instruktori. ATV Quad avantura u Splitu savršen je poklon za one koji vole spoj kotača i adrenalina.

ATV-avantura-split5-1024x682

Ecos Pilot School

Oduvijek se pitate kako je gledati svijet iz ptičje perspektive, a posao pilota čini vam se kao san snova? Uz SelectBox proživite i ovo vrhunsko iskustvo! Ecos Pilot School je škola koja će vam omogućiti da naučite osnove letenja, proširite svoje vidike te doživite osjećaj slobode i uspjeha. Učenje letenja će transformirati vaš život. U Ecos Pilot školi možete upisati školovanje za privatnog pilota aviona i tečaj za noćno letenje, a instruktori su iskusni prometni piloti sa tisućama sati naleta u prometu, što garantira kvalitetnu obuku te individualni pristup obuci svakog pojedinog pilota.

Darilni_paketi_SelectBox_instrumenti_kabine_Pilot_School_2

Jedrenje na dasci Tri strijele

Jedrite po Jarunu nošeni vjetrom i zaljubite se u sport, sunce, vodu i zabavu. Mlada, ali stručna ekipa jamči vam dobar provod, a ovo je iskustvo idealan odabir za druženje s prijateljima i vašim najbližima. Jedrenje na dasci ili windsurfing je vodeni sport, a radi se o kombinaciji surfanja i jedrenja. Školu jedrenja na dasci „Tri strijele“ na Jarunu vodi grupa iskusnih instruktora (dugogodišnjih surfera), koji će vas podučiti svim vještinama ovog sporta. Ovo nezaboravno iskustvo osim za starije, idealno je i za mlađe generacije, koji će nedvojbeno uživati u svakom trenutku koji provedu na dasci.

Windsurf-TriStrijele-1024x621

Sportsko penjanje Paklenica

Jeste li spremni testirati samoga sebe? Vrijeme je za vašu prvu avanturu na živoj stijeni. Skupina mladih i ambicioznih osoba nudi vam najbolju uslugu, pri kojoj ćete moći uživati u individualnim tečajevima penjanja. Ovo je sport u kojem je osnovna fizička kondicija bitna, ali nije presudna, stoga se odlučite za avanturu u kojoj je glavni cilj savladavanje detalja. Pobijedite svoj strah i uživajte u nezaboravnoj adrenalinskoj avanturi Sportskog penjanja Paklenica, kojoj ćete se jedva čekati vratiti!

IMG_04411-1024x682

Eko centar Zlatna Greda

Cijelo područje poplavne nizine Dunava vrvi ribom, koja je glavni specijalitet lokalne kuhinje. Riječni ribari – Alasi bili su vrsni kuhari i uvijek su za svoje riblje specijalitete birali najbolje sastojke. Postanite na jedan dan i vi dunavski alasi, zaveslajte kanuima i drvenim čamcima kroz poplavne šume, kročite putevima divljači, kroz napuštena prostranstva stare pustare i uz timski rad pronađite sve što vam je neophodno za spremanje ukusnog podunavskog ručka. Uz recepte i savjete njihovih kuhara, upotrijebite prikupljene sastojke i okušajte se u spravljanju gurmanskih specijaliteta dunavskih alasa. Eko centar Zlatna Greda nudi vrhunski doživljaj avanture, adrenalina i dobre zabave u kojoj ćete uživati sa svojim najmilijima!

SelectBox_adrenalin_park_zlatna_greda_lug_hrvatska_679x472px.jpg-1

 

SelectBox je naziv za originalne poklon pakete koji pružaju izuzetne doživljaje i nezaboravna iskustva. Kompletan program objedinjuje više od 1500 različitih poklon doživljaja koji se mogu pronaći u 14 različitih poklon paketa. Pozivamo vas da pogledate cijelu ponudu SelectBox-a, koju možete pronaći na web stranici www.selectbox.hr.

unnamed (5)