4 ideje kako ostati fit u hladnim mjesecima

Mnoge od vas koji ste aktivni tijekom ljetnih mjeseci muči dolazak hladnih i kišnih dana jer opadanje lišća ne signalizira samo jesen već i kraj lijepog vremena te mogućnost provođenja pustih sati na otvorenom u odličnoj zabavi i bez bojazni hoće li vas pljusak okupati. Kraj je to bezbrižnog trčanja nasipom, ture biciklom dok nam sunce grije lice ili partije odbojke u najdražem društvu na nekom od terena na otvorenom. I stoga niste jedini koji se pitate – „a što sada?“.

Upravo zato kako bismo vam olakšali ovo prijelazno razdoblje iz ljeta u zimu sastavili smo popis nekih od najboljih aktivnosti unutar vrhunskih Select Box poklon paketa koje možete isprobati u zatvorenom prostoru. Donosimo pregled najboljih aktivnosti iz kategorija koje možete isprobati sami ili u društvu i ujedno se vrhunski zabaviti uz poklon pakete iz kategorije Sport i rekreacija s više od 40 lokacija za unutarnje i vanjske sportske sadržaje, Sport i zabava s preko 80 lokacija za zabavne aktivnosti ili Adrenalinski doživljaj gdje vas čeka više od 100 mogućnosti za ekstremne sportske doživljaje baš po vašem izboru. U nastavku  donosimo vam neke od odabranih aktivnosti za odličan provod!

SALSA – nasmijana, opuštena i vesela atmosfera za parove

Naučite korake, figure i ostale elemente salse koja će u vama osloboditi ritam i životnu energiju.  Ako mislite da nemate ritma ili tražite zabavu za sebe i svoju srodnu dušu, svakako posjetite plesni centar Salsa de Fuego u Zagrebu, jedini plesni centar u Hrvatskoj gdje vas unutar istog tečaja istovremeno uče oba glavna stila salse – linijski i kubanski. Uz njih, naučit ćete plesati i originalne verzije drugih zabavnih karipskih plesova kao što su merengue, bachata, chachacha, bolero, son i kizomba. Tečajevi su veseli i zabavni, a uz učenje koraka, figura te ostalih elemenata zaplešite i podružite se u odličnom društvu kao da ste na malenoj, ugodnoj zabavi dok uz vruće ritmove trošite kalorije. Stoga ne oklijevajte i osigurajte svoje mjesto što prije.

AIKIDO TEHNIKA – sklad duha i tijela

Svima nam je poznato kako redovitom vježbom možemo poboljšati svoje fizičke i psihofizičke sposobnosti, a aikido je vještina čijim se redovitim vježbanjem poboljšava mentalno i fizičko stanje čovjeka, koje je nužno za obavljanje svakodnevnih obveza. Upravo stoga, Aikido klub Put savršen je odabir za sve ljubitelje fizičkih aktivnosti, posebice u današnje vrijeme ubrzanog života, svakodnevnog stresa i povećanog narušavanja zdravlja, kad je potrebno dio slobodnog vremena posvetiti kvalitetnom odmoru. A jedan od tih načina zasigurno je aikido, svojevrsna terapija aktivnosti i kretanja kroz disanje, meditaciju, KI vježbe te aikido vježbe i tehnike koje su najučinkovitiji elementi za održavanje spreme potrebne za funkcioniranje u radnoj okolini i očuvanje zdravlja. Prednost aikida je što se svatko može uključiti u vježbanje, budući da nema dobne granice za početak vježbanja, već je potrebna samo volja i želja za isprobavanje nečeg novog.

FITNESS – dnevna doza fizičke aktivnosti

Sigurno ste razmišljali o članstvu u fitness klubu gdje biste mogli vježbati čak i kada je vani ciča zima, a ruke i noge se lede od same pomisli napuštanja toplog doma. U tom slučaju, Amazona Fitness Club kao jedan od najmodernije opremljenih fitness centara u Zagrebu, savršeno je mjesto za vas. Ovaj moderan centar sadrži dvije sportske dvorane za provođenje grupnih fitness programa, vrhunski opremljenu teretanu namještenu najnovijim spravama Hoist, dvije svlačionice, dvije velike kupaonice, prostor za prijem te terasu za vanjsko vježbanje i provođenje grupnih fitness programa. Ovdje možete vježbati yogu, pilates, aerobic, zumbu i MyBody, ExtremeBody ili FeMMA. Stoga dođite i kreirajte program po svojoj želji u ovom vrhunski uređenom prostoru te dovedite svoje tijelo u zavidnu formu.

BADMINTON – najbrži sport koji se igra reketom

Iskušajte svoju brzinu i reflekse u Badminton klubu Maksimirprvom badminton klubu u Hrvatskoj, koji za svojih 50-ak članova pruža nezaboravno iskustvo još od 1989. godine. Badminton je jedan od najbržih sportova današnjice te uključuje mnoštvo trčanja i trenira vašu izdržljivost kao i snagu te reflekse. Na igru badmintona možete doći s vašim najdražima ili sami, a u klubu će se pobrinuti da vam uvijek pronađu odgovarajućeg partnera. Pokažite svoju vještinu i umijeće igranja te kombinirajte tehniku, taktiku i izdržljivost u natjecateljskom duhu. Klub vam osigurava da ne ostanete bez partnera za igru, pa zabava nikada ne prestaje uz ovaj intenzivan sport u kojem se traže koncentracija i brzina. Zabavite se igrajući badminton i pobrinite za svoje tijelo te usput naučite nešto novo u odličnom društvu!

Uz sve navedeno, budite sigurni u znanju kako će doživljaj biti potpun, a zabava zajamčena uz kupnju nekog od vrhunskih Select Box poklon paketa, koji jamče odličan provod tijekom svih godišnjih doba, pa i onih najhladnijih. Sigurni smo kako smo vam našim sugestijama barem malo olakšali donošenje odluke gdje i kako provesti kišne i hladne dane te da smo vam dali poticaj istražiti mnogobrojne mogućnosti koje poklon paketi pružaju kako biste proveli bezbrižne i čarobne trenutke. Stoga izdvojite nekoliko trenutaka za čitanje kako biste istražili najpopularnije pakete i saznali zašto su upravo oni broj 1 među darovima!


SelectBox je naziv za poklon pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 2200 različitih doživljaja, dostupnih kroz 15 različitih paketa. Za lakši odabir vašeg poklona i cjelokupnu ponudu SelectBox , slobodno pogledajte www.selectbox.hr