Pokrenite se – još uvijek imate vremena za tijelo iz snova!

Stiglo nam je ljepo i toplo vrijeme s kojim odbacujemo suvišne krpice sa sebe. Želite li u najboljem izdanju dočekati ljetne dane, vrijeme je da se bacite na fitness.

U ponudi SelectBox poklon paketa možete pronaći pregršt sportskih doživljaja za vrhunsku zabavu ili pak možete izabrati i vratiti se u formu uz najbolje fitness centre.

Odlučite li se za ovo drugo, predlažemo vam nekoliko mjesta gdje možete pokrenuti svoje tijelo, isprobati razne oblike tjelovježbe i vratiti se u formu nakon zimskih mjeseci.

Ana’s Sensual Fitness

Ana’s Sensual fitness studio namijenjen je pripadnicama nježnijeg spola, a cilj im je u njima probuditi senzualnost i ženstvenost te omogućiti uživanje u vježbanju i radu na sebi. Studio nudi inovativne programe poput programa Great booty koji ciljano oblikuje stražnjicu, ali pritom ni jedan dio tijela neće ostati zanemaren. U ovom studiju možete iskušati i AM metodu – stručno osmišljen senzualno-terapeutski pokret, čiji su osnovni ciljevi očuvanje lokomotornog sustava i oblikovanje tijela koristeći svoje tijelo i baletnu prečku kao osnovne rekvizite, te osjećaj zadovoljstva vježbajući senzualnim pokretima.

darilni_paketi_anas_sensual_fitness_zagreb_slika_2

Ukoliko sanjate o savršenoj stražnjici ili pak želite podići svoje samopouzdanje, vrijeme je da ih posjetite u novouređenom  prostoru u Zagrebu, i priuštite si ono što zaslužujete u ugodnom ambijentu te toploj i prijateljskoj atmosferi.

Ponudu provjerite na LINKU.

Anatomska centrala

Fitness Anatomska centrala sportašima nudi upravno ono što je potrebno za postizanje izvrsnih rezultata. Ukoliko ste tek rekreativac omogućit će vam postizanje ciljeva, bez obzira bilo to skidanje suvišnih kilograma, ‘nabijanje’ mišićne mase ili se pak želite riješiti nakupljenog stresa tijekom radnog dana. Koje god bile vaše želje Anatomska centrala ima rješenje za vas.

fitnes-center-anatomska-centrala-slika-3

Na njihovoj adresi u Zagrebačkoj ulici možete isprobati i revolucionarni Pro ski up program, koji podrazumijeva skijanje na Pro Ski simulatorima, koji oponašaju kretnje na skijama te omogućuju usavršavanje tehnike.

Onima kojima ni skijanje nije dovoljno ekstremno preporučamo Millitary drill trening koji žele razviti snagu, izdržljivost, fleksibilnost, koordinaciju i druge motoričke i funkcionalne sposobnosti do najekstremnijih granica.

Sve ovo vas nije uvjerilo? Detalje ponude pogledajte na LINKU.

Bodytech fitness

Bodytech fitness vam, osim prostora opremljenog profesionalnim spravama za vježbanje renomiranih svjetskih proizvođača, nudi i razne programe vježbanja koje mogu koristiti baš svi, bez obzira na iskustvo. Možete se prepustiti u iskusne ruke osobnog  trenera i trenirati individulano ili se priključiti dinamičnim grupnim programima gdje ćete postići efikasnost koju je teško postići ukoliko vježbate samostalno.

darilni_paketi_fitnes_bodytech_zagreb_slika_3

Neka Vas ne bude strah dobro se oznojiti i prepustiti se u ruke trenera, koji vas čekaju u Horvaćanskoj ulici.

Više o ponudi provjerite OVDJE.

Amazona

Na zapadnom dijeli Zagreba nalazi se jedna od najbolje opremljenijih teretana u gradu – fitness klub Amazona. Nudi vam bezbrojne mogućnosti treninga, tako da ćete u Amazona fitness klub bez problema pronaći ponešto upravo za sebe. Od zumbe, joge i pilatesa pa sve do Core i fatburning treninga.

Amazona-Fitness21

Na vama je samo razmisliti želite li tonirati tijelo, ojačati mišiće trupa, učvrstiti stražnjicu ili pak sve. Kako god, ne libite se posjetiti Amazona fitness klub i dočekajte toplije dane spremni.

Detalje o ponudi pogledajte OVDJE

Za koji god od ovih centara se odlučili ne možete pogriješiti.  Budite ustrajni i redovito vježbajte i rezultati neće izostati. Osim što ćete bolje izgledati, imat ćete više energije i biti zdraviji. Ne čekajte sutra, krenite upravo danas!

 

SelectBox je naziv za poklon pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 1800 različitih doživljaja, dostupnih kroz 26 različitih paketa. Za lakši odabir vašeg poklona i cjelokupnu ponudu SelectBox , slobodno pogledajte www.selectbox.hr

footer gušter