Ana Znaor dečka iznenadila bijegom: „Bio je oduševljen“

Jedna od naših najljepših sportašica, Ana Znaor, nedavno se vratila s kratkog, ali slatkog romantičnog bijega. Proslavljena kickboksačica i ambasadorica SelectBoxa vikend iz snova provela je u čarobnoj Ribarskoj kolibi u Puli, a u romantičnim trenucima uz more uživala je u društvu svog partnera.

Odmor joj je bio prijeko potreban jer je osim sportskim izazovima Ana trenutno okupirana i pripremama za vjenčanje. Uskoro će svom odabraniku izgovoriti sudbonosno „DA“, a prije velikog dana koji je za sve mladence poprilično stresan golupčići su se zahvaljujući SelectBoxu uputili na romantičan odmor.

IMG_20180330_124858_986[73]

 

Kako su se tamo proveli, što ih je najviše oduševilo te kako su se relaksirali uoči posljednjih priprema za svadbenu ceremoniju Ana je otkrila u intervjuu za Gušter.

Ana, koliko je teško bilo izabrati destinaciju uz sve ove mogućnosti koje nudi SelectBox?

Sve ponude iz kategorije „Romantični bijeg“ su posebne na svoj način i imaju svoju čar. Izabrala sam Ribarsku kolibu u Puli, zato što mi je blizu i što je uz samo more. Pošto sam „dijete s mora“, uvijek me privlače destinacije koje su na obali.

IMG_20180330_121157_811[67]

Na romantičan bijeg uputila si se s dečkom. Kako je on reagirao kad si mu rekla da ga vodiš na odmor?

Dečko je bio oduševljen. On trenutno radi u Njemačkoj pa je došao na nekoliko dana u Hrvatsku kako bismo odradili posljednje pripreme za naše vjenčanje. Romantični bijeg je bio doslovno bijeg od posla,  svakodnevnih obveza i stresa.

Kako je izgledao vaš boravak u Puli? Opiši nam malo taj vikend! Što ste sve radili, gdje ste sve bili?

Smjestili smo se u resort i nismo se prestajali diviti ambijentu. Ribarska koliba je smještena uz samo more, uz marinu. Dio dana smo proveli u prirodi, šetnji uz more i obilasku Pule. Slijedio je najopušteniji dio dana – wellness. Nakon uživanja u sauni, napravili smo večeru te nazdravili uz bocu vina. Imali smo pogled na mnoštvo jedrilica i jahti koje su bile usidrene ispred resorta. Navečer smo sjeli na terasu i uživali u zvjezdanom nebu i zvuku koji su proizvodili jarboli, vijoreći se na vjetru. Sutradan smo imali obilan doručak, nakon čega smo se uputili kući i zaključili: „Šteta što nije trajalo duže“.

Što vam se najviše svidjelo? Jeste li otkrili nešto novo?

Ne mogu izdvojiti samo jednu stvar koja nam se najviše svidjela jer je cijela usluga bila vrhunska. Ribarska koliba je definitivno oaza mira i tišine s prekrasnim ambijentom.

IMG_20180330_121303_449[72]

Osim u šetnjama uz more uživali ste i u wellness programu. Koliko često inače ideš na wellness?

Inače obožavam wellness jer je to vrijeme „samo za mene“ kad se maknem od mobitela i ne mislim na posao, svakodnevne obveze i zaboravim na sve brige.  Nažalost,  koristim ga jako rijetko jer mi je dan ispunjen maksimalno i ne stižem radi posla, treninga i natjecanja. Zadnji put sam koristila wellness prije pola godine i to sam iskoristila poklon SelectBoxa nakon Europskog prvenstva u kickboxingu i sad, opet zahvaljujući SelectBoxu.

IMG_20180330_121255_241[71]

Da u tri riječi moraš opisati svoju SelectBox avanturu ona bi bila…

Predivna romantična avantura!

Zašto je SelectBox prema tvom mišljenju idealan poklon?

SelectBox je idealan poklon jer nudi nezaboravne doživljaje i baš svatko od nas može pronaći nešto za sebe, po svom ukusu. Ja sam do sad imala priliku iskoristiti ponudu Stol za dvoje, Masaža i wellness te Romantični bijeg. Jedva čekam isprobati nešto novo iz Vaše ponude i znam da ću biti oduševljena, bez obzira koji doživljaj odabrala!

SelectBox je naziv za poklon pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 1800 različitih doživljaja, dostupnih kroz 26 različitih paketa. Za lakši odabir vašeg poklona i cjelokupnu ponudu SelectBox , slobodno pogledajte www.selectbox.hr

footer gušter