Pripremite se za gurmanski događaj godine – Festival okusa

Za manje od mjesec dana očekuje nas Festival okusa sa “openair” kuhinjom koji se održava u Ljubljani, 4.-6.9. 2014.godine. Ove godine čari mirisa i okusa na festivalu prezentirat će nam 100 restorana sa područja Slovenije, Hrvatske te pograničnih djelova Austrije i Italije, odabranih od strane cijenjenih svjetskih vodiča restorana Michelin Guide, L’Espresso, Magnar Ben,  Falstaff, Gault Millau, Dobri Restorani i drugih izvora.images4

Na naše veselje, festival okusa nastavlja se do 18.9.2014. kada možemo uživati u festivalskim menijima po akcijskim cijenama u 30 najboljih restorana Hrvatske te 70 restorana Slovenije.

images2

Stara narodna poslovica kaže da dobru hranu treba uvijek zaliti dobrim vinom. Toga se drže i organizatori, Restaurant Club, stoga se uz  vrsne restorane predstavljaju i  najbolji vinari u sklopu Međunarodnog sajma vina.

Ulaznica za dvije  osobe uz koju možete sudjelovati na jednom  od trodnevnog Festivala okusa  i  Međunarodnom sajmu vina u Ljubljani te sudjelovati u 3 degustacije na festivalu, može se kupiti za samo 45kuna, dok sudjelovanje na sva tri dana manifestacije uz neograničenu degustaciju hrane i vina za akcijskih 150 kn. Ukoliko festival želite posjetiti u poslovnom smislu, postoji  i  Business Premium karta koja uz neograničenu degustaciju i sudjelovanje na trodnevnoj manifestaciji, omogućuje  i sudjelovanje na Gala Extravagantnoj večeri  (5 slijeda nagrađenog menija za 2 osobe), predavanjima  te obuhvaća  i tromjesečnu Zlatnu kartu Club restorana. Svaka od ulaznica obuhvaća naravno mogućnost uživanja u izabranim restoranima po akcijskim cijenama tijekom dvotjedne manifestacije.

imagesrRestaurant Club, organizator Festivala okusa udružuje gurmane, ljude koji rado kvalitetno jedu i one koji se u životu rado prepuste okusima. Restaurant Club ima mrežu veću od 250 restorana, ugostiteljskih objekata, vinoteka i hotela u Alpe Adria regiji, gdje svojim članovima uz diskretno predočenje članske kartice nudi do 25% popusta na hranu i piće, popuste i privilegije na rezervaciju i mnoge druge usluge. Restaurant Club ima više tisuća članova i preko 25.000 fanova, od ministara, političara, poslovnih ljudi među kojima se pronašao i hrvatski predsjednik g. Ivo Josipović i najbogatiji slovenac Sandi Češko. Član možete postati i vi, tako da se prijavite preko Internet obrasca i naručite člansku karticu ili nazovete naš pozivni centar na broj 01/457-2288. S prijavom ste također naručeni na besplatne e-novosti, iz kojih možete saznati za nove restorane vrijedne posjeta, te druge zanimljivosti i gurmanske događaje kod kuće i u svijetu. Također nas možete pratiti na Facebook stranicama i Tweeter-u koji dnevno donose ukusne novosti.

 

Odgovori