Pokloni si zdravlje, opusti se i uživaj

Današnji ludi svijet ti ne ostavlja nimalo vremena da posvetiš sebi? Čini ti se da nemaš dovoljno sati u danu? Bez brige. ima nas još koji se s ovim borimo. Naime, često smo toliko zauzeti obavezama i brzim tempom života da preskačemo i zanemarujemo svoje potrebe. To može dovesti do pada imuniteta te osjećaja iscrpljenosti, stresa i smanjenog raspoloženja.

Osvijesti vlastito tijelo

Srećom, nije sve izgubljeno jer jednom kada osvijestimo potrebe svog tijela, možemo primijetiti što nam treba i prilagoditi svoj životni stil cilju da se osjećamo bolje. Problem nastaje jer živimo u društvu koje nam neprestano nalaže da brinemo o svemu i svačemu pa ne čudi kako je zapravo lagano izgubiti fokus i zanemariti vlastitu dobrobit. Međutim, baš zato je bitno povremeno zastati, udahnuti duboko i osvijestiti svoje potrebe – kako bismo se mogli brinuti o sebi na najbolji mogući način. Naši umovi i tijela su međusobno povezani, a ignoriranje jednog ili drugog, može negativno utjecati na cjelokupno zdravlje.

Iz tog razloga, iznimno Svatko od nas ima nešto što voli raditi, bilo da je to čitanje knjiga, slušanje glazbe, gledanje filma ili druženje s prijateljima. To su aktivnosti koje nas opuštaju i raduju, pa bi ih trebali prakticirati što češće. Nažalost, često ih ostavljamo po strani jer prioritiziramo druge stvari. Upravo zato, sada je vrijeme da napokon sebe staviš na prvo mjesto i posvetiš se svom zdravlju i opuštanju.

U nastavku teksta saznaj što sve ovog proljeća možeš učiniti za sebe kako bi uživanje u životu bilo potpuno.

Iskusi snagu i oblikuj tijelo

Redovita tjelesna aktivnost, poput odlaska u teretanu, može ti pomoći u jačanju tijela, poboljšanju kardiovaskularnog zdravlja te smanjenju stresa. Upravo zato Fitness Alpha et Omega nudi 8 osobnih treninga prilagođenih tvojim specifičnim potrebama i ciljevima. Njihovi treninzi ti pružaju idealan način da se oslobodiš stresa i posvetiš izgradnji tijela. Uz pomoć stručnih trenera, možeš se usredotočiti na svoje tijelo i um te tako poboljšati svoje fizičko i mentalno zdravlje.

Osim toga, Fitness Alpha et Omega također nudi Vacuuslim 48 tretman koji pomaže u mršavljenju i uklanjanju celulita. Kroz kombinaciju masaže i vakuumskih pumpi, potiče se protok krvi i limfe u tijelu te se na taj način eliminiraju toksini i masne stanice. Također nude Aromawickel tretman koji uključuju omatanje tijela u tople obloge natopljene aromatičnim uljima i ekstraktima, koji će pomoći u detoksikaciji tijela. Uz sve to, složit će ti osobni plan prehrane koji je iznimno važan dio tvog putovanja prema zdravlju. Stručni nutricionisti pomoći će da napraviš personalizirani plan prehrane, koji će odgovarati tvojim specifičnim potrebama i ciljevima te pružiti ti podršku i motivaciju kroz čitav proces.

Pokloni si zdravlje

Uz redovito vježbanje, tijelu je potrebna  dodatna njega te opuštanje. Srećom, ovdje u priču uskače Vitadu Wellness koji ti omogućuje tretman njege i detox tijela kao savršen odgovor na pitanje što je sve potrebno tvom tijelu. Tretman uključuje Body Scrub, deep relax masažu, oblog od zelene gline, plutanje u spa zoni i njegu stopala. Ovaj tretman ne samo što pomaže u detoksikaciji tijela te eliminaciji toksina i nezdravih tvari koje se nakupljaju u našem tijelu, već će ti pružiti i potpunu revitalizaciju te osjećaj obnove. Dok se opuštaš u spa zoni, tvoj um će biti oslobođen stresa dok se gubiš u valu odmora i zadovoljstva u njihovoj spa zoni, a tijelo će se resetirati i vratiti u ravnotežu. Ovakva vrsta njege tijela omogućit će ti da se ponovno povežeš sa svojim tijelom, osvjestiš svoje potrebe i uživaš u trenutku.

Svi ovi Vitadu Wellness tretmani zajedno predstavljaju savršen odgovor na stres i užurbanu svakodnevicu. Jer kada se pobrineš za svoje tijelo na ovaj način, osjećat ćeš se bolje u svakom pogledu. Pored fizičkog izgleda, također ćeš osjetiti znantno poboljšanje u samopouzdanju, energiji i raspoloženju. Zato, pokloni si zdravlje i uživaj u procesu brige o sebi!

Stani na loptu i uživaj

Često zaboravljamo koliko je važno posvetiti vrijeme sebi i svom tijelu jer imamo stotine drugih obaveza dnevno koje traže našu pažnju. Upravo zato, Wellness Špik je zamislio tvoj odlazak u saunu kao savršen način da se opustiš, odmoriš i povratiš idealnu ravnotežu tijela i uma. Jednom kada uđeš u saunu, osjetit ćeš kako se tvoje tijelo opušta, a pore otvaraju, što pridonosi dubinskom čišćenju kože. Uz brojne blagodati za kožu, sauna također potiče cirkulaciju, što može pomoći u ublažavanju bolova u mišićima i zglobovima te smanjenju napetosti u tijelu. Istraživanja su pokazala da redoviti odlasci u saunu mogu pospješiti kvalitetu sna, smanjiti stres i poboljšati zdravlje ojačavajući tvoj imunološki sustav.

Iz tog razloga, Wellness Špik nudi ti cjelodnevno kupanje i saunu kako bi uživanje koje ti ova vrsta wellnessa pruža, bilo potpuno. Voda, toplina i pozitivna energija dočaravaju pravi osjećaj prirodne, opuštajuće i ljekovite moći koja krijepi. Nakon boravka u sauni, osjećat ćeš se osvježeno i revitalizirano te u potpunosti spremno za nove izazove. Pokloni si taj luksuz i uživaj u trenucima opuštanja, koji će zasigurno imati pozitivan utjecaj na tvoje mentalno i fizičko zdravlje.

Stavi sebe na prvo mjesto

Odvajajući vrijeme za sebe i uživajući u stvarima koje nas čine sretnima, možemo smanjiti razinu stresa i povećati osjećaj sreće. Jedan od načina kako si možeš pokloniti malo pažnje i ljubavi jest privatni sat joge uz ritual tijela s kokosom u Studiju Hara. Ova sinteza joge i masaže tijela, savršena je kombinacija za tvoj um i tijelo. Kroz privatni sat joge, usredotočit ćeš se na disanje, ravnotežu i opuštanje. Joga je poznata po svojim blagotvornim učincima na tijelo i um, a redovita praksa joge može pomoći u smanjenju stresa, bolova u leđima, poboljšanju raspoloženja i odlikuje se mnogim drugim zdravstvenim koristima. Jogom također možeš poboljšati svoju fleksibilnost, ravnotežu, snagu i samopouzdanje te pospješiti svoju sposobnost koncentracije i smanjiti stres uz vodstvo stručnog instruktora.

S jogom, Studio Hara sparuje izvrstan coconut body ritual koji koristi prirodne sastojke poput kokosa i shea maslaca za njegu kože te kombinira masažu, piling i hidrataciju za potpuno opuštanje. Ovakva kombinacija joge i coconut bodyrituala, savršen je odgovor na pitanje što treba tijelu. Ovaj tretman će osloboditi tvoje tijelo od napetosti, um od stresa te pružiti vrhunsku priliku da seopustiš i uživaš.

Zdravlje i uživanje, dva su ključna faktora za naše mentalno i fizičko blagostanje. Baš zato, pokloni si zdravlje i opusti se uz idealan izbor zanimljivih Selectbox aktivnosti te SXP1 iskustva i sadržaja uz koje možeš pozdraviti proljetno buđenje prirode. Pritom je nebitno poklanjaš li drugoj osobi ovo predivno iznenađenje ili je napokon došao red da počastiš sebe, za baš svakog će se ponešto lijepog pronaći. Bilo da se radi o posjetu teretani, izvrsnom wellness tretmanu, uživanju u fantastičnoj sauni ili neponovljivom ritual njege tijela, izbor raznovrsnih iskustava, doista je širok. Investiraj u sebe, ugrabi već danas ovu vrhunsku priliku, pokloni si zdravlje, opusti se i uživaj!