Oaze mira posvećene odmoru i opuštanju

Kada ste zadnji put napravili uistinu dobar tretman lica i tijela, od kojega ste se osjećali kao druga osoba? Što ste zadnji puta učinili da Vaše lice izgleda svježe i zdravo? Ne brinite, ukoliko još niste, imate priliku posjetiti vrhunske stručnjake koji će se pobrinuti za Vaše lice i tijelo te svojim vrhunskim tretmanima učiniti da se osjećate deset godina mlađe. Kako bi Vam pomogli u želji da izgledate mladoliko, svježe i zdravo, predstavljamo Vam vrhunske kozmetičke salone, s profesionalnim i ljubaznim osobljem koje će Vam pružiti vrhunske tretmane.

Bella s2

Bio kozmetika Pet Beauty Centar

Glavni cilj Biokozmetike Pet Beauty Centra je upravo zadržavanje ljepote i vitalnosti, ali i dobrog zdravlja. Najpoznatiji američki stručnjaci ističu kako je upravo gimnastika lica glavni dio očuvanja lijepe i zdrave kože lica. Vlasnica ovog salona, koja i nakon više od 40 godina iskustva želi približiti svojim klijenticama važnost i koncept gimnastike lica, ističe kako uz dobru edukaciju i svakodnevnu njegu možete održati mladost. Svojom stranicom „Face gym“ objašnjava kako jednostavno i prirodno zadržati mladoliki izgled. Ovdje ćete dobiti savjete koji su provjereni i isprobani.

U suradnji s biokozmetikom pružaju najbolju moguću njegu te time dodatno ističu Vašu prirodnu ljepotu. Također, ovdje možete isporobati i modernu Thalassoterapiju. Pomoću ovoga tretmana gdje se koža njeguje morskom vodom, blatom, planktonima i algama, usporava se proces starenja te se koža hidratizira.

unnamed

Kozmetički salon Bella Vita

Mnoštvo tretmana koje Vam nudi ljubazno osoblje kozmetičkog salona Bella Vita svakako će Vas privući da dođete i pružite si užitak koji zaslužujete. Njega lica, ruku, stopala, tijela, make-up, wellness tretmani su samo neke od vrhunskih usluga koje ćete ovdje dobiti. Ovdje možete zatražiti i stručan savjet, ali i idealan program koji tražite. Bella Vita nudi Vam različite tipove masaža, od onih cijelog tijela, sve do parcijalnih i anticelulitnih.

Ukoliko se želite riješiti celulita, ovdje možete iskoristiti tretmane body wrappinga te se time riješiti celulita i štetnih tvari. Ukoliko Vam je potrebna depilacija, ovdje također možete napraviti tretmane depilacije voskom, šećernom pastom, te nudie depilacije cijelog područnog tijela. Ako pak  želite urediti svoje nokte, ovdje ćete pronaći tretmane sa UV gel tehnikom. Možete produžiti svoje nokte s tipsama, gelom, s nadopunom gela, ili ih možete jednostvano uljepšati i ukrasiti. Ovdje ćete zasigurno pronaći nešto za sebe.

unnamed (3)

Kozmetički salon Clarita

Specijalizirani high care centar za njegu i ljepotu lica i tijela te očuvanja zdravlja koji Vam nudi brojne sadržaje kako bi se osjećali lijepo i zadovoljno. Kozmetički salon Clarita nudi trajno uklanjanje dlačica pulsnim svjetlom, manikuru, pedikuru, depilaciju, šminkanje i masaže. Stručno osoblje ovoga salona garantira Vam visoko kvalitetnu uslugu i maksimalnu efikasnost.

Jedna od brojnih usluga, koje Vam ovaj kozmetički salon nudi je i ugradnja trepavica. Ispunjenje snova žena koje sanjaju o dugim i gustim trepavicama, uz Claritu postaju stvarnost. Metoda ugradnji trepavica koja Vam garantira prirodan izgled. Ekstenzije su, poput prirodnih trepavica, otporne na vanjske uvjete, tako da ćete si bez straha moći priuštiti ovaj tretman. Kozmetički salon Clarita uljepšati će Vaš pogled dugoročno  te više nećete imati potrebu za kupovinom skupih maskara koje će Vaš pogled učiniti zavodljivim.ugradnja-trepavica

 

 

 

 

SelectBox je naziv za originalne poklon pakete koji pružaju izuzetne doživljaje i nezaboravna iskustva. Kompletan program objedinjuje više od 1500 različitih poklon doživljaja koji se mogu pronaći u 14 različitih poklon paketa. Pozivamo vas da pogledate cijelu ponudu SelectBox-a, koju možete pronaći na web stranici www.selectbox.hr.

unnamed (5)