Nemate vremena za odmor, a potreban vam je bijeg od svakodnevnih problema? Selectbox vam nudi rješenje kako barem na trenutak pobjeći od svakodnevnice

Opustite se i zaboravite na sve, te si priuštite odmor, koji svatko zaslužuje. Praktika Pollak donosi vam odmor za vaš um i tijelo. Uživajte u uslugama najprirodnije njege lica i tijela uz vrhunske stručnjake kozmetičkog salona, koje posluje u Zagrebu preko 40 godina. Uz veliko radno iskustvo i stalno usavršavanje cijene potrebe današnje žene za profesionalnom njegom.

Ručne masaže, po kojima je ovaj salon poznat dug niz godina smatraju se najprirodnijom osnovom kvalitetne njege lica i tijela. Tretmani u okviru njege lica rade se s visokokvalitetnim pripravcima svjetski rangiranog brenda u kozmetici Selvert& Selvert Thermal. Njihove linije preparata nude mogućnost u rješavanju problema kod svih tipova kože.

limfna-pod-njega-tijela

 

Ručna masaža će vam popraviti raspoloženje, umanjiti stres, te će vašu kožu učiniti ljepšom i zdravijom.

Uža specijalnost, po kojoj je Praktika  Pollak poznata dug niz godina je ručna limfna drenaža po dr. Vodderu. Ova limfna drenaža predstavlja jednu od najugodnijih metoda uklanjanja celulita. Pozitivno utječe na naš organizam jer prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice. Stoga se preporuča nakon kirurških zahvata i terapije zračenjem, jer ublažava bol i uklanja dugotrajne ožiljke. Korisna je i protiv bora, akni, glavobolja, u vrijeme predmenstrualnog ciklusa. Prednosti limfne drenaže su što regenerira limfne žile i kapilare, te prenosi hranjive tvari, opušta tijelo, te ima terapijski učinak. Ova metoda je primjenjivana s velikim uspjehom za dubinsko opuštanje tijekom  svih razdoblja u kojima su pojačani umni ili tjelesni napori, u slučajevima kroničnog  umora, neispavanosti i slično. Također, važnu ulogu ima i kod studenata za vrijeme   ispitnih rokova, jer djeluje vrlo opuštajuće.

Praktika_Pollak_Uhvati_val_naslovna_2