Ključ sreće je poklanjanje!

Charles H. Burr rekao je: „Oni koji uzimaju obično nisu sretni. Sretni su oni koji daju. ” Poklonite beskrajne mogućnosti osobi koja vam puno znači u životu. Poklon kartica SuperCard okuplja više od 80 partnera diljem Hrvatske. Uz širok izbor davatelja usluga i mnoštvo lokacija, SuperCard poklon kartica mami osmijeh na lice i ispunjuje čak i one nečuvene želje.

Koliko ste se puta susreli s pitanjima: “Što bih trebao kupiti za poklon? Hoće li im se poklon svidjeti?”. Uvijek nas preplavi tisuću ideja i želja koje bismo željeli ispuniti, ali ne nalazimo pravo rješenje ili se nalazimo u dilemi hoće li im se odabrani poklon svidjeti. Uz pomoć SuperCard poklon kartice nećete se naći u ovoj dilemi jer je darovana osoba može koristiti na više od 500 lokacija i u više od 50 internetskih trgovina.

SuperCard poklon kartice

SuperCard poklon kartice nude širok raspon davatelja usluga na više od 500 lokacija u cijeloj Hrvatskoj. Možete birati između četiri različite kartice:

SuperCard Black za kupovinu u više od 500 prodajnih mjesta,

SuperCard White s besplatnom čestitkom i omotnicom

Super E, za internetsku kupnju i

SuperCard ECO poklon kartica.

 

SuperCard Black poklon kartica

SuperCard Black je poklon kartica za kupovinu u više od 500 prodajnih mjesta, među kojima su Intersport, DM, Tom Tailor, Froddo, Watch Centar te internet trgovine Crystal Vision-Swarovski, Pivovara Medvedgrad, Froddo, Paška sirana, Blooming, Mephisto, Kocostar, i mnogi drugi. SuperCard Black poklon kartica je poklon koji odgovara svima!

SuperCard White poklon kartica

Poklon kartice SuperCard White dostupne su u obliku zanimljivih i tematskih čestitki za razne prigode (Božić, rođendan, vjenčanje, rođenje djeteta ili kao samo dokaz pažnje za poseban i sretan događaj). Darovana osoba može uživati u blagodatima prirodne kozmetike Malinca, obnoviti svoj sportski asortiman obuće, odjeće i sportskih rekvizita u Decathlonu, doživjeti specijalitete vrhunske kulinarike najpoznatijih restorana kroz Wolt aplikaciju, razmaziti se širokim izborom najnovije kolekcije odjeće u S. Oliveru ili se pak počastiti novim komadom nakita ili satom iz nove Guess linije proizvoda.

Super E poklon kartica

Poklon karticu Super E možete iskoristiti u više od 50 internetskih trgovina, uključujući poznate: Adrialece.hr, Blooming.hr, DOBRA Mačka.hr, Lijepa.hr, eMerkato i mnoge druge. Internet kupnja postaje sve popularnija u ovo doba, budući da izbjegavamo svu gužvu u trgovinama, a istovremeno možemo naručiti željene stvari iz udobnosti našeg doma. Nije li to sjajno? Super E poklon karticu možete jednostavno poslati na svoju e-adresu i dodati osobnu čestitku.

SuperCard ECO poklon kartica

Kroz SuperCard ECO poklon karticu, uz poklon poklanjate i sjeme biljke sa zemljom. Pažljivim zalijevanjem u kratkom vremenu izrast će jedna od devet različitih biljaka: rajčica, metvica, suncokret, čili, potočnica, kadulja, bosiljak, tratinčica, krastavac. Možete pokloniti eko poklon karticu u raznim vrijednostima, od 120 do 320 kuna. Kada se vrijednost na kartici isprazni, darovana osoba sadi sjeme odabrane biljke, što poklonu daje trajniji i osobniji karakter.

Kupnjom SuperCard poklon kartice više ne postoji briga hoće li se poklon nekome svidjeti, jer poklon kartica ima bezbroj mogućnosti za iskorištavanje. Poklon karticom dajemo osobi savršen poklon – slobodu izbora! Na taj si način može priuštiti ono što stvarno želi.

 


 

SuperCard je poklon kartica s kojom dajete najpoželjniji poklon, slobodu izbora! Jedina poklon kartica s kojom možete kupovati u različitim vrijednostima i koristiti je na više od 500 lokacija. Dolazi u 4 različita motiva: Super E, SuperCard White, SuperCard Black i SuperCard Eco. Poklonite svojim najdražima savršen poklon koji mogu iskoristiti prema vlastitim željama.