Istra u proljeće – doživite je na drugačiji način

Istra je poznata po tome što je prepuna dragulja. Prekrasni, romantični, šareni i jedinstveni gradovi savršeni su za posjet u bilo koje doba godine. Bilo proljeće, ljeto,  jesen ili zima, oni dočaravaju mješavinu nostalgije i slatkog sanjarenja. Ovaj put su nas u svojem zagrljaju razmazili Poreč, Rovinj i Motovun. Što smo doživjeli i koje SelectBox partnere smo posjetili? Donosimo vam nekoliko ideja za kratak proljetni odmor.

IMG_3631

Motodrom Poreč

Zanimljivo, očekivala bi da će u ovo doba godine biti manje zanimanja za jurenje s kart vozilom  po zavojitoj cesti. No ovaj motodrom je poznat na daleko i široko, a njegov ugled je svakako opravdan. Vožnja traje 10 minuta, a nakon 10 minuta vožnje otkrijete kako vas bole ruke i da je jedan krug i više nego dovoljan. „Koliko brzo se vozi?“, upitam. Čak i do 120 km/h , dobivam odgovor.  Sjedam u svoj kart, dok su kraj mene još dva dečka koji će se natjecati sa mnom. Na stazi smo i čekamo da zeleno svjetlo najavi početak vožnje. Pod čvrstom kacigom jedva čujem zvuk koji mi govori da pritisnem plin. Utrka je počela! Više o ponudi pronađite OVDJE.

IMG_3475

Aparthotel Locanda Blu, Rovinj

Ne znam nudi li cijeli Rovinj nudi tako romantične poglede i vidike, no uvjerila sam se da ih apartmani Locanda Blu nude. Vila je smještena tik uz samo more, samo 3 kilometra  od središta Rovinja. Visoki, meki krevet i večernji pogled na more je sve što mi treba u ovom trenutku. U daljini vidim Rovinjski rt i slušam šum mora odmah ispod velikih balkonskih vrata… Istra me nastavlja oduševljavati!

IMG_3887

Wellness Hotel Kaštel Motovun

Srednjovjekovni grad Motovun u svakom me pogledu podsjeća na mali provansalski gradić. Boutique hotel Kaštel je zasigurno jedna od najljepših građevina ovdje, izvana i iznutra. Opustite se u wellnessu, u kojem već na ulazu sve miriše na lavandu i eterična ulja. Bazen s hidromasažom poziva vas da plivate s pogledom na visoki zvonik koji se vidi kroz prozor. S druge strane, prostire se se ogroman, skriveni vrt, gdje je ljeti zasigurno božanski.

IMG_4104

Tekst preuzet s Uživač.si, autor: Živa Kovačević

SelectBox je naziv za poklon pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 1800 različitih doživljaja, dostupnih kroz 26 različitih paketa. Za lakši odabir vašeg poklona i cjelokupnu ponudu SelectBox , slobodno pogledajte www.selectbox.hr

XXL_splosni_960x395px_HR (1)