Avantura okusa za nepopravljive hedoniste

vTko može odoljeti finoj hrani, spravljenoj po tradicionalnoj recepturi od domaćih namirnica? Vjerojatno nitko od nas, posebice kada se radi o malim zalogajima koje su pripremile ruke vrhunskih kuhara! A kada se uz finu hranu sljubi još finije vino vrhunske domaće kvalitete, tada zaista možemo govoriti o malom raju za sve hedoniste, ali i one koji će to tek postati. Danas vas vodimo u malu avanturu okusa koju možete doživjeti na vrhununskim lokacijama koje se nalaze u ponudi SelectBox poklon paketa. Ako je netko od vaših dragih osoba ‘klasa hedonist’, tada će mu ovaj paket biti savršeni poklon za bilo koju prigodu! Krenite s nama u avanturu okusa! Neka vaša nepca osjete čarobne i vrhunske okuse, koje će pamtiti još dugo vremena…

darilni_paketi_restoran_terbotz_zelezna_gora_slika_1

Avantura na krajnjem istoku Hrvatske

Našu avanturu okusa započinjemu u najistočnijem gradu Hrvatske, u Iloku, u restoranu Stari podrum koji se smjestio ponad Dunava. Jedinstveni vinski objekt poznat je po dugoj tradiciji uzgoja vinove loze i proizvodnje vina. Ljubitelji vina i čarobnog krajolika ovdje će pronaći svoj drugi dom, a nezaboravan gastronomski užitak u posebnom ambijentu nekadašnje vinarije, ispunit će sva Vaša očekivanja. U poklon paketu Avantura okusa uključena je degustacija pet vrsta vina, hladna plata te obilazak vinarije za dvije osobe!

darilni_paketi_stari_podrum_ilok_slika_4

Čarobni okusi Štrigove

Nakon krajnjeg istoka, avantura okusa putuje put Međimurja, u Štrigovu, gdje se nalazi još jedan mali raj za hedoniste, Restoran Trebotz. Na obiteljskom imanju Jakopić duboko je utkana tradicija stotinama godina, a svi sastojci od kojih se pripremaju jela su uzgojena u njihovom vrtu, voćnjaku ili okolnim šumama Mure i Drave. U poklon paket avantura okusa za dvije osobe uključena je degustacija više vrsta vina vinarije Jakopić te domaća plata.

darilni_paketi_restoran_terbotz_zelezna_gora_slika_5

Na brijegu zabranjene ljubavi…

Nasuprot velikog Tabora smješten je restoran koji čuva tajnu zabranjene ljubavi Veronike Desinićke i grofa Fridrika. Restoran Grešna gorica ruža vam ugođaj pravog seljačkog zagorskog ambijenta, obogaćenog mirisima i okusima ukusne zagorske kuhinje. U paketu avantura okusa za dvije osobe degustirat ćete tri slijeda vina te canape, sir i voće.

darilni_paketi_restoran_gresna_gorica_desinic_2

Okusi tradicije i novih trendova

Već desetljećima, obitelj Kos poznata je po proizvodnji visokokvalitetnih vina. Mnogo ljubavi, truda i rada rezultiralo je jednom od najboljih kapljica koju možete kušati. Priuštite si degustaciju vina obitelji Kos i počastite svoja osjetila domaćim specijalitetima te obilaskom gospodarstva i vinskog podruma. U vrlo lijepo uređenoj kušaonici vina, uz vrhunska vina nudi se i velik izbor ukusnih jela koja će zadovoljiti sve hedoniste i ljubitelje tradicionalne hrane.

darilni_paketi_vinoteka_kos_hrnjanec_slika_1

Desert za kraj…

Savršeni okusi koji će oduševiti vaša nepca. Uživajte u okusima vrhunskih kolača i sladoleda koji će vas zasigurno natjerati da se ponovno vratite u ovaj slatki dom! Grand Marnier je mjesto uživanja u najpoznatijim slasticama svijeta, a korištenjem najkvalitetnijih domaćih proizvoda uz najviše standarde proizvodnje, svakim danom okuplja sve više zadovoljnih posjetitelja, stoga ne propustite uživati u rajskim okusima! Avantura okusa u Grand Marnieru kreće likerom, zatim prelazi na ukusne kolače, nakon toga slijedi voćni kup i kava, a na kraju svega na poklon ćete dobiti Macaronse.

Slasticarna-Grand-Marnier-2

Izabrali slatke ili slane male zalogaje, jedno je sigurno – i najveća će gurmanska nepca biti zadovoljena, kao i ona koja uživaju u vrhunskim vinima. Priuštite svojim voljenima nebeske avanture okusa, jer kako kaže stara narodna izreka – “Ljubav ide kroz želudac!”

SelectBox je naziv za originalne poklon pakete koji pružaju izuzetne doživljaje i nezaboravna iskustva. Kompletan program objedinjuje više od 1500 različitih poklon doživljaja koji se mogu pronaći u 14 različitih poklon paketa. Pozivamo vas da pogledate cijelu ponudu SelectBox-a, koju možete pronaći na web stranici www.selectbox.hr.

unnamed