Uhvatite još sunčanih sati i počastite se jadranskim delicijama

Volite morske plodove i od svega vam je najdraže pojesti dobru dalmatinsku ribu, školjke ili pak uživate u rakovima? Sve to i puno više možete isprobati u nekim od najboljih restorana s pogledom na Jadransko more! Dobru dalmatinsku hranu možete jesti i nakon ljetne sezone pa si poklonite opuštajući vikend odmor uz morske delicije našeg plavog Jadrana.

Jeste li ikada probali morski cvit ili rižoto od priljepaka? Želite li večerati na 10. katu uz panoramski pogled na Vodice i prekrasan arhipelag? Možete li zamisliti tanjur s tri vrste morskih plodova i to tunom, sabljarkom i hobotnicom? Probajte grillane krakove od hobotnice na sezonskoj salati ili pak jakobove kapice te uhvatite još sunčanih sati na našem prekrasnom Jadranu.

Razvedrite sebe, svoju bolju polovicu ili cijelu obitelj uz SelectBox poklon pakete i provedite lijepe večeri na hrvatskoj obali.

Restoran Noštromo

Restoran Noštromo ponudit će vam hranu kakvu ne viđate svaki dan. Tu je bogat legendarni jelovnik na kojem se nalaze morski cvit, vlasulja po starinski, gregada od raže, jastog lešo, brudet, pečene punjene paprike, riblja juha Noštromo, rižoto od priljepaka i druge delicije. Vlasnik i kuhar Zlatko Marinović poznati je kreativac u gastronomiji, a za njega davno zapostavljeni plodovi mora i primorja predstavljaju vječitu provokaciju. On sam kiseli smucanj (motar) i velike kapare, dimi ribu i aromatizira rakije. Veliko priznanje koje je Zlatko Marinović dobio jest titula Zlatnog kuhara Hrvatskog kuharskog saveza za 2005. godinu. Tim povodom objavio je vlastitu kuharicu – Noštromov dnevnik. Interijer restorana Noštromo obogaćen je drvom hrvatske trešnje, smeđim i crnim granitom te crnim mramorom, a dodatni ugođaj stvaraju umjetnička djela najcjenjenijih hrvatskih umjetnika.

U SelectBox ponudi imate na izbor večeru od tri slijeda i čašu vina uz glavno jelo ili jelovnik iznenađenja od pet sljedova i bocu vina uz glavno jelo. Priuštite si uživanje u morskim delicijama te povedite drage ljude u avanturu okusa.

Restoran Sky

Ovaj à la carte restoran nalazi se na desetom katu Olympia SKY hotela koji nudi panoramski pogled na cijeli grad Vodice, zaleđe i prekrasan arhipelag. To je vizura koja oduzima dah i kulisa za savršen spoj gastronomije i jedinstvenog ambijenta. Osjećajte se kao na nebu u moderno uređenom SKY restoranuAmbijent je prilagođen za ugodne večere i razna druženja, a manji eventi mogući su i na devetom katu uz bazen. Na jelovniku se nalaze razna jela dalmatinske i mediteranske kuhinje, poput drniškog pršuta i domaćih pljukanaca sa sipom, kao i razna jela sa škampima, školjkama i ribom. Osim u dalmatinskoj kuhinji, možete uživati i u jelima stranih kuhinja, poput sushija, jela spravljenih u woku, rib-eye odreska i mnogih drugih. Što god odabrali od širokog spektra pomno spravljenih jela, užitak neće izostati.

U ponudi SelectBox poklon-paketa možete probati ručak u tri slijeda ili pak vrhunsku večeru u četiri slijeda s jelovnikom po izboru chefa. Priuštite sebi i voljenoj osobi romantičnu večeruočaravajućim panoramskim pogledom i gastronomskim specijalitetima koji će vas oduševiti.

Restoran Hotel Jadran

Jedinstvena lokacija restorana i hotela Jadran u Šibeniku glavni je razlog zašto mu se gosti uvijek iznova vraćaju. Naime, hotel se nalazi u staroj gradskoj jezgri. Smješten je tik uz more i glavnu gradsku rivu s koje redovito polaze izletnički brodovi u smjerovima razvedene Jadranske obale i prirodnih fenomena Kornata. Nadomak hotela nalazi se katedrala Sv. Jakova na koju su Šibenčani posebno ponosni jer ju je 2000. godine UNESCO uvrstio na popis svjetskog kulturnog nasljeđa. Uživajte u mirisima i okusima jadranskih tanjura. Započnite s ribljom juhom ili platom od plodova mora. Isprobajte tradicionalan dalmatinski rižoto ili doživite bogatstvo okusa u jadranskoj lignji, oradi i brancinu sa žara. Isprobajte i dalmatinske salate od hobotnice ili tune te se počastite domaćim vinima.

Istražite grad Šibenik, posjetite naše vrijedne kulturne znamenitosti te pritom uživajte u raznim delicijama s pogledom na more u samom srcu Šibenika. Poklonite sebi i svojim bližnjima avanturu okusa jadranskih specijaliteta.

Restoran Barbati

Restoran Barbati smješten je u malom naselju Vidalići, udaljen samo pet kilometara od Novalje i nekoliko minuta od najljepših paških plaža, uključujući i svjetski poznatu plažu Zrće. Istražite hrvatsku mediteransko-kontinentalnu kuhinju i domaće vino. Svaki dan osoblje restorana za vas kreira poseban, neodoljiv dnevni jelovnik. Ugodan ambijent omotan svježom bjelinom i bojom lavande bit će vaš omiljeni restoran i mjesto odmora na otoku Pagu. U ponudi SelectBox poklon-paketa možete birati između ručka ili večere za dvoje u četiri ili pet sljedova. Tako za predjelo možete probati ukusne bruskete sa škampima ili dalmatinski pršut s maslinama. Dašak talijanske kuhinje našao se i u ovom restoranu te u ponudi imaju velik izbor raznih tjestenina i rižota. Na jelovniku tako možete pronaći tagliatelle, raviole i fettuccine, ali i vrlo omiljena crna rižota od sipe. Riblji jelovnik uvijek je bogat svježom jadranskom bijelom i plavom ribom, školjkama i mekušcima. Tako možete uživati u ribljoj plati za dvoje, grillanim krakovima od hobotnice na sezonskoj salati, medaljonima od liganja ili tuna steaku.

U restoranu Barbati uživaju mnogi svjetski poznati DJ-i sa Zrća tijekom svoga boravka u Novalji. Stoga probudite u sebi pravog gurmana te počastite SelectBox poklon paketima sebe ili svoje drage ljude te uživajte u delicijama restorana Barbati.

Restoran Ribarska koliba

Ribarska Koliba poziva vas na nezaboravan obrok uz istarsku obalu, nedaleko Zlatnih stijena u Puli. Ovaj à la carte restoran već puno stoljeće nudi samo najbolje od ribljih specijaliteta, a brojni zadovoljni posjetitelji opisuju ga nazivom „okusi mora“. U restoranu Ribarska koliba poslužuju samo svježe ulovljene plodove mora koji će vas oduševiti kvalitetom i okusom. Vašim najmlađima također neće biti dosadno uz vanjsko dječje igralište i druge sadržaje.

U ponudi SelectBox poklon-paketa možete naći jelovnik iznenađenja u tri ili četiri slijeda te čašu vina uz glavno jelo. Očarat će vas s bakalarom na bijelo ili mariniranom trilogijom od tune, sabljarke i hobotnice i to sve samo za predjelo. Kao glavno jelo na ribljem jelovniku možete pronaći jakobove kapice, zapečenu bijelu ribu kao i svježu plavu ribu. Za vaše najmlađe u ponudi imaju i dječji jelovnik.

SelectBox je naziv za poklon pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 2200 različitih doživljaja, dostupnih kroz 30 različitih paketa. Za lakši odabir vašeg poklona i cjelokupnu ponudu SelectBox , slobodno pogledajte www.selectbox.hr