3 trika kako izgubiti celulit

Dobar izgled nije najvažnija stvar na svijetu, no ipak, zadovosljstvo svojom slikom u ogledalu ne šteti podizanju vašeg samopoštovanja. Nekoliko problema, koji se čine gotovo nepopravljivima, uključujući i celulit, noćna su mora mnogih žena. Na tržištu postoje mnogi proizvodi koji obećavaju gotovo čudotvorna riješenja za borbu protiv dosadne narančine kore, ali ćete, kroz hrpu izgubljenog novca, uvidjeti da je sve to samo varka. Za vas smo zbog toga našli neke manje poznate trikove kako se riješiti celulita kojeg mnoge žene proklinju.

  1. KAVAkava

Ne, to nije pogreška. Kavine kiseline mogu biti vrlo učinkovite u borbi protiv celulita. Akuhajte lonac kave, malo jači nego inače (preporučamo da upotrijebite 3 žlice kave). Kada je skuhana, procijedite ju tako da vam ostane samo talog kojim se zatim premažite po problematičnom području i omotajte u foliju. Ostavite oko 30 minuta, a zatim se otuširajte. Za postizanje optimalnih rezultata obavite postupak najmanje dva puta tjedno. Kofein dokazano promiče cirkulaciju te otapa masnoču. Jeftino i učinkovito!

ananas1

2.  SOK OD ANANASA

Poznato je da ananas topi masnoću, pa je on tako vrlo pogodna hrana za žene koje se bore s celulitom. Kada je svježi, sadrži puno vlakana, pa je preporučljivo da si priuštite ananasov sok (najbolje bi bilo da si ga pripravite sami, ali ako nemate tu mogućnost možete kupiti sok sa 100-postotnim voćnim sadržajem), jer će vaše tijelo na taj način steći značajno više tvari koje su vrlo učinkovite u smanjenju celulita, osobito vitamina C. Sok od ananasa priuštite si ujutro, jer će rezultati tada biti najbolji.

kako_napraviti_jabucni_ocat_jabucni_ocat_recept_tabfull

3. JABUČNI OCAT

Jedno od riješenja, koje se na prvi pogled može činiti malo neobično, ali ne manje korisno. Ako se želite osloboditi celulita, poželjna je kombinacija jabučnog octa, ali je isto tako koristan i u vanjskoj uporabi (masaža kritičnih područja s mješavinom jabučnog octa i ulja za masažu). Miris octa lako se ispire pod tušem.

Uz pomoć ovih savjeta celulit ne može biti eliminiran u potpunosti, ali se situacija može sigurno barem malo poboljšati. Isprobajte ih, ne možete ništa izgubiti!

Odgovori