Toplice – mjesto gdje se vraća izgubljena energija duha i tijela

Život, posao i užurbana svakodnevnica ponekad nam ne dozvoljavaju duže godišnje odmore, odlazak na more, u planine ili na selo. Došlo je takvo vrijeme da je čistog vremena za odmor sve manje i manje. No, ljudsko tijelo jednostavno ne može podnijeti da bude u pogonu od o do 24, sedam dana u tjednu te nam je s vremena na vrijeme nužno potreban neki kraći odmor koji će nas opustiti i napuniti nam baterije.

Upravo zbog toga, odlučili smo Vas povesti u toplice te Vam predstaviti tretmane koji će vas u tren oka oraspoložiti i riješiti stresa.

Osim što su izvor zabave i opuštanja, toplice blagotvorno djeluju i na naše zdravlje, pa stoga nije čudno da i liječnici pacijentima često pripisuju odlazak u toplice kao jedno od rješenja njihovih zdravstvenih tegoba. Ako ste ikada istraživali SelectBox ponudu poklon paketa, vjerojatno ste vidjeli da se i u našoj ponudi vrhunskih doživljaja nalaze toplice. Vodimo Vas u oaze koje liječe duh i tijelo te vraćaju izgubljenu energiju!

214

Toplice Vivat

Dva sata vožnje od Zagreba, u susjednoj nam Sloveniji, nalaze se Toplice Vivatmjesto na kojem se tretmani temelje na priči o pet kineskih elemenata, isprepletenoj s lokalnim elementima te naglaskom na dobrobiti i ljepoti duha i tijela. Toplice nude širok raspon masaža, kupki, tretmana tijela, terapija sa ribicama garra rufa, anticelulitnih tretmana i programa za mršavljenje. Svijet sauna obuhvaća unutarnje i vanjske saune od finskih, turskih, infracrvenih, biljnih i tilarium, gdje možete opustiti um, tijelo i duh. Bazenski kompleks prostire se na 2000 četvornih metara, a u sklopu toplica nalazi se i zaseban kompleks s bijelom i crnom termalnom vodom.

Toplice Vivat oduševit će Vas ponudom i ambijentom te ćete se u prostranstvima Vivata zasigurno odmoriti i opustiti kao što i zaslužujete! Više o ponudi i samim toplicama pročitajte OVDJE.

Vivat-s10-1024x621

Rimske toplice

Ako je netko znao uživati u životu i biti hedonist, onda su to sigurno stari Rimljani. Stoga ne čudi da su se Rimske Toplice našle na popisu must-see mjesta za odmor, uživanje i relaksaciju. Sofisticirani hedonistički tretmani koji se temelje na rimskoj ostavštini ostavit će Vas bez teksta. Rimske Toplice nalaze se u jednom od najljepših mjesta u Sloveniji. Predahnite od svakodnevnog užurbanog života u prekrasnom ambijentu Rimskih Toplica i predajte užitku ljekovite vode iz dubine Amalijinog i Rimskog vrela. Priuštite si ono najbolje, susret tradicije i suvremenosti. Ponudu Rimskih terma pronađite OVDJE.

114

Wellness Toplice Sveti Martin

U resortu Sveti Martin nalazi se najmodernija wellness oaze u kontinentalnoj Hrvatskoj koja se prostire na nevjerojatnih 1800m2 površine. Toplice Sveti Martin postale su pravi brend, a resort je rado posjećivan i od strane velikih firmi kao mjesto za seminare i team buildinge, ali i od strane sportaša kojima je Sveti Martin jedna od prvih stanice priprema za nadolazeće sportske manifestacije koje su pred njima. Toplice Sveti Martin luksuzne su i moderne te Vam pružaju bezbroj mogućnosti za odmor i uživanje.

Ukoliko se odlučite posjetiti ovaj resort, ponudu provjerite OVDJE.

Selectbox_wellness_sveti_martin4-1024x551

Koju god od ovih lokacija posjetite, jedno je sigurno – nakon tretmana, osjećati ćete se kao da ste ponovo rođeni! Ako ste od onih koji ove godine neće uživati u dugom godišnjem odmoru, tada je posjet toplicama idealan provod za Vas. Opustite se sami ili u društvu voljene osobe, odmorite duh i tijelo te povratite svoju izgubljenu energiju!

412

SelectBox je naziv za originalne poklon pakete koji pružaju izuzetne doživljaje i nezaboravna iskustva. Kompletan program objedinjuje više od 1500 različitih poklon doživljaja koji se mogu pronaći u 14 različitih poklon paketa. Pozivamo vas da pogledate cijelu ponudu SelectBox-a, koju možete pronaći na web stranici www.selectbox.hr.

unnamed (5)