Romantičan bijeg na selo: Pronađite svoju oazu mira i netaknute prirode

Živimo u svijetu u kojem vječno nekuda jurimo – jurimo na posao, pa s posla, nakon toga jurimo kako bismo obavili sve obaveze koje imamo. U toj jurnjavi, ponekad zaboravimo na sebe i na činjenicu da nam je s vremena na vrijeme potreban kvalitetan odmor od svih i svega. Kako biste bili sigurni da se Vaš zasluženi odmor neće ponovo pretvoriti u jurnjavu i dan u kojem ćete ‘odraditi još samo ovu sitnicu, pa da budete mirni’, danas smo za Vas izdvojili nekoliko mjesta na selu koja slove za oaza mira. Daleko od užurbane gradske vreve i užarenih gradskih pločnika, ova će Vas seoska imanja sa svojom ponudom vratiti u neka prošla vremena koja odišu autohtonom hrvatskom tradicijom.

kezele1KROP-1024x551

Seoski turizam Kezele

Huk sove, cvrčci i šum vjetra jedini su zvukovi koje ćete čuti dok uživate u tradicionalnoj kuhinji u kojoj se jela pripremaju prema domaćim receptima obitelji Kezele i Moslavine. Hrana koju poslužuju uglavnom potječe iz vlastite proizvodnje i iz okolnih seoskih gospodarstava. Ispod restorana nalazi se vinarija u kojoj obitelj proizvodi kvalitetna i vrhunska vina te domaće rakije i likere. Od vinskih sorti ističu se autohtona sorta škrlet, zatim žuti muškat, graševina, rajnski rizling i kupaža crnih sorti. U predivnom ambijentu seoskog turizma Kezele pronaći ćete svoj mir i spokoj te ćete zaboraviti na sve svoje probleme. Ponudu ovog malog seoskog raja možete pronaći OVDJE.

KEZELE211

Seoski turizam Pirak

Zmajevo gnijezdo u svojem starom čardaku omogućava Vam da doživite atmosferu moslavačke tradicijske kuće i sobe u kojoj ćete osjetiti dah prošlih vremena, ali i zadovoljiti sve suvremene potrebe. Lokacija je okružena šumama u kojima su uređene staze za šetnju. Zmajevo gnijezdo okruženo je vinogradima – obitelj Pirak generacijama se bavi vinogradarstvom i podrumarstvom, a uzgaja sorte frankovka, graševina i rizling. Sočno grožđe postaje božanski napitak u podrumu staroga čardaka oživjelog pomnim radom obitelji i prijatelja. Ovaj nezaboravan doživljaj starih vremena napunit će Vaše baterije te Vam dati energije za nove izazove koji su pred Vama. Ponudu Seoskog turizma Pirak možete pronaći OVDJE.

pirak1krop-1024x551

Lovačka kuća Sokolovac

Smještena u mirnom okružju prirode, daleko od gradske vreve, mjesto je koje Vam pruža mogućnost dnevnog i noćnog odmora. Ovo je savršen odabir za relaksaciju, odmor, opuštanje i uživanje, ali i za smještaj lovaca pošto se nalazi u blizini lovišta Vidra polum. Ovo je mjesto gdje ćete zaboraviti na sve te se potpuno prepustiti čarobnim doživljajima mirnog i relaksirajućeg odmora uz odličnu hranu i ugodan ambijent kuće. Više o ponudi pogledajte OVDJE.

Selectbox_Lovačka_kuća_Sokolovac1_Hrvatska_679x472px.jpg

Panonsko selo

Odlučite li se za romantičan bijeg u Panonsko selo, sigurni smo da nećete pogriješiti! Ovo predivno mjesto spoj je tradicionalne arhitekture te urbanog dizajna unutrašnjosti koji će Vas ostaviti bez teksta. Panonsko selo naselje je s vilama i apartmanima koji se nalaze u ravnicama na samo nekoliko koraka od golf terena Livada (Terme 3000). Osim tijela i duha, ovdje ćete zasigurno zadovoljiti i svoja nepca vrhunskom gastronomskom ponudom. Više o ponudi saznajte OVDJE.

Panonska-slika-2

Šokačko imanje Acin Salaš

Oduvijek Vam je želja posjetiti pravo šokačko imanje te upoznati šokačku tradiciju? Ako je tako, tada Vam predlažemo bijeg na Šokačko imanje Acin Salaš. Imanje se nalazi na obali rijeke Vuke, a na njemu su smješteni objekti tradicijske vrijednosti s obilježjima nekadašnjih stanova – salaša: ambari, čardaci, svinjci, konjska štala, đeram, krušne peći, pušnica, ovčarnik. Osim posebnog ambijenta, ovaj će Vas mali raj oduševiti gastronomskom ponudom kojoj nećete moći odoljeti. Više o ponudi pročitajte OVDJE.

Acin-salaš2-crop

Za koji se god od ovih objekata odlučili, sigurni smo da nećete požaliti. Tradicijske vrijednosti koje ćete pronaći na ovim mjestima očarati će Vas i vratiti u neka stara vremena, u dane sreće, veselja i mira. SelectBox paket Romantični bijeg iskustvo je koje jednostavno morate isprobati!

2010_12_23_2_42812397_b

SelectBox je naziv za originalne poklon pakete koji pružaju izuzetne doživljaje i nezaboravna iskustva. Kompletan program objedinjuje više od 1500 različitih poklon doživljaja koji se mogu pronaći u 14 različitih poklon paketa. Pozivamo vas da pogledate cijelu ponudu SelectBox-a, koju možete pronaći na web stranici www.selectbox.hr.

unnamed (5)