Pogled u budućnost

Proricanje, odnosno predviđanje budućih događaja nа osnovi “čitanja” rаzličitih znаkovа,  staro je koliko i čovječanstvo. Poznavale su ga sve drevne civilizacije, a i dan danas neobjašnjiva je ljudska želja za kontroliranjem budućnosti. 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Za proricanje budućnosti koriste se razne metode, a jedna od najpoznatijih je svakako tarot – špil od sedamdeset  i osam karata koje se u raznim krajevima Europe koristi od sredine 15. stoljeća  za igru i predviđanje budućnosti.

Priznale one ili ne, pripadnice nježnijeg spola rado čitaju horoskop, bilo da samo ovlaš zavire u svoje omiljene tiskovine ili pak redovito žele biti obaviještene o tome što im zvijezde spremaju. Ako ste u ovome prepoznali vašu djevojku, ženu, baku, prijateljicu ili pak poslovnu partnericu vrijeme je da im poklonite jedan od paketa Pogled u budućnost za tarot Maje Panić. Gospođa Panić već 10 godina intenzivno se bavi tarotom, vidovnjaštvom i proricanjem, spravljanjem biljnih pripravaka, molitvom te energoterapijom, kaže da je tako zbog tisuću razloga, a među njima je najvažniji razlog velika ljubav koju osjeća prema ljudima.

U sklopu Selectbox-a može se izabrati između nekoliko vrsta paketa ovisno o cjenovnim  kategorijama, u skladu s time koliko daleko ste spremni zaviriti u budućnost. Osim proricanja, moguća je i energoterapija, životno savjetovanje, ali i sagledavanje prošlosti.  Odaberite jedan od paketa i pogledajte oči u oči svoju budućnost.

http://www.selectbox.hr/place/skola-tarot/