Zona komfora – kada je vrijeme da iz nje izađeš

Svi smo čuli za izraz „zona komfora“ koji označava psihološko stanje u kojoj su osobi stvari iz okoline bliske i poznate odnosno pod kontrolom te zbog toga osoba odabire ostati u tom mjehuru. Jer zona komfora bi, po svoj prilici, trebalo biti mjesto u kojem smo komotni i zaštićeni.

Ali pritom se postavlja pitanje od čega i od koga? I odgovor na to je zapravo od svih i svega novog. Od mnogobrojnih novih iskustava koja nismo nikad doživjeli, od drugačijih stvari koje nas čine kreativnima, od inovativnih podražaja te od novih ljudi koje nismo nikad upoznali, a koji bi nam mogli obogatiti život.

Iz tog razloga, pripremili smo za tebe neke nevjerojatne aktivnosti koje ti pružaju mogućnost za uživanje u genijalnim iskustvima na otvorenom, solo ili s obitelji i prijateljima. Umjesto da se zadržavaš u poznatom, zašto ne isprobaš nešto drugačije i uzbuđujuće, nešto zbog čega ćeš se osjećati živo, ispunjeno i sretno? Baš zato, sada je trenutak da otkriješ svijet oko sebe i najvažnije od svega, dobro se provedeš

Ljeto je vrijeme za vrhunsku zabavu

U nastavku teksta, doznaj 6 odličnih načina koji će ti omogućiti da ovog ljeta kažeš „zbogom“ dosadi i „pozdrav“ zabavi!

  1. Let balonom: Zamisli se kako lebdiš iznad prekrasnih krajolika, osjećajući osvježavajući povjetarac na svom licu i upijajući predivne vizure. Zvuči prekrasno, zar ne? Upravo ti balonski let pruža nevjerojatnu mogućnost iskusiti ovo i doživjeti fantastičan pogled na prirodu iz ptičje perspektive. Uživaj u šarenim bojama zalaska sunca ili u ranojutarnjem miru dok se uzdižeš u nebesa. Ova aktivnost idealna je za sve one koji žele stvoriti jedinstveno iskustvo koje će pamtiti zauvijek.
  2. Jeep safari: Ako si avanturističkog duha i voliš osjetiti uzbuđenje vožnje u divljini, onda je jeep safari prava stvar za tebe. Sjedni u ovu zvijer na četiri kotača i kreni na nevjerojatno putovanje kroz netaknutu prirodu. Prođi kroz planine, rijeke i šume dok istražuješ skrivene predjele, uživaš u čarobnoj Paklenici i promatraš divlje životinje. Ova adrenalinska vožnja će te osloboditi svakodnevnog stresa i ponuditi ti jedinstven pogled na divlji svijet.
  3. Zračni tunel: Ako sanjaš o letenju, ali nemaš hrabrost isprobati skakanje iz aviona, zračni tunel je idealan izbor za tebe. Uđi u tajanstveni vrtlog zraka i osjeti nevidljivu snagu vjetra koja te podiže u zrak. Zračni tunel pruža nevjerojatno iskustvo letenja bez potrebe za padobranom. Otpor zraka u zračnom tunelu dovoljno je jak da te cijelo vrijeme drži u zraku, a pokretima tijela te ruku i nogu lebdiš naprijed – natrag. Isprobaj ovo iskustvo koje je kao niti jedno drugo, već danas!
  4. Skakanje s padobranom: Ako tražiš dozu ekstremne adrenalinske slobode, nema ništa uzbudljivije od skakanja s padobranom. Osjeti trenutak straha i uzbuđenja dok izlaziš iz aviona i prepuštaš se slobodnom padu. Kada se otvori padobran, doživi nevjerojatnu perspektivu i panoramski pogled na okolinu. Jer skok s padobranom, jedno je od iskustava koje pruža potpuni osjećaj slobode.
  5. Autolom: Svima nam je poznat onaj osjećaj kada bismo najradije nešto razbili da oslobodimo nakupljeni stres i frustraciju. Dobra vijest je kako sada napokon imaš priliku osloboditi svoju ljutnju i zabavite se uz autolom, razbijanje automobila iz zabave sa svojom ekipom. Obuci zaštitnu opremu, odaberi svoj omiljeni destruktivni alat i najluđa zabava može početi. Skupi svu svoju ekipu i razbijte se do bespomoćnosti!

Trenutak za izlazak iz zone komfora je sada!

Ovo ljeto, idealan je trenutak za maknuti se iz poznate, i pomalo učmale, zone komfora. Jer jednom kada napustiš ovu zonu, zakoračit ćeš na čistinu. Na novo platno gdje nema misli, strahova i proživljenih te uvijek iznova recikliranih, iskustava. Jer sve ovo je ostalo podalje od tebe. Na ovoj čistini nema pitanja, samo prostor za nova iskustva koja će te obogatiti i omogućiti ti da živiš život punim plućima.

Zato, pokaži i dokaži sebi kako zaista želiš živjeti život punim plućima uz idealan izbor zanimljivih SXP1 iskustva i sadržaja uz koje ćeš se osjećati odlično. Pritom je nebitno poklanjaš li drugoj osobi ovo predivno iznenađenje ili je napokon došao red da počastiš sebe i staviš se na prvo mjesto, za baš svakog će se ponešto lijepog pronaći.

Zato, odvoji nekoliko trenutaka da odabereš aktivnost po svom ukusu i upustiš se u ljetnu pustolovinu bez premca!

Poklon za godišnjicu braka - SelectBox