Zimska bajka s pogledom na Alpe

Na visokom planinskom platou, koji pruža neizmjeran pogled na Kamniško-Savinjske Alpe, doživljaji nemaju granica. U srcu planine svaki dan, bez obzira na godišnje doba, možete provesti dan onako kako vi želite. Turističko- rekreacijski centar Golte kombinira prirodne elemente s modernom i atraktivnom turističkom ponudom. Odmor ili izleti oko prekrasne krške visoravni iskustva su koja su savršen poklon i iznenađenje za najmilije.
golte wellness
Hotel Golte ima na raspolaganju 54 lijepe sobe s nevjerojatnim pogledom na krajolik i park, dvije blagovaonice (buffet Ia la carte), ledeni bar, kongresnu dvoranu, glazbenu biblioteku, wellness centar (4 saune, 2 bazena), fitness studio i salon za masažu. Moderan bar privlači sa svojim ledenim izgledom i vrućim ponudama. Atraktivnim izgledom prostor stvara atraktivnu atmosferu koja nudi razne mogućnosti za zabavu.
golte soba
Začinite svoj dan uz posjet fitness centru, gdje su vam na raspolaganju razne sprave za vježbanje. Nakon takve sportske aktivnosti ili nakon dugog dana u prirodi, dobro dođe sauna ili opuštanje na vanjskom ili unutarnjem masažnom bazenu te uživanje u čaroliji mjehurića.

Skijaške staze, koje su raj za ljubitelje zimskih aktivnosti, pružaju adrenalin i pravi užitak za skijaše i snowboardere. Dječji poligon zadužen je za užitke najmlađih. Snježna priroda privlači mnoge ljubitelje skijaških avantura. Ski centar Golte je popularno skijalište u Gornjoj Savinjskoj dolini. U posljednjih nekoliko godina Ski centar je primio mnoga priznanja i nagrade , među kojima svakako treba istaknuti nagradu za naj skijalište u Sloveniji u zadnje tri sezone. Osim skijanja u sklopu hotela i njegovoj okolici možete uživati u biciklizamu, penjanju, planinarenju, raftingu, kajaku, paintballu, paraglidingu i mnoštvu drugih aktivnosti.

SelectBox poklon paketi nude veliki izbor ponuda Hotela & resorta Golte. U širokoj ponudi pronaći ćete paket baš po svojoj mjeri.

Romantični bijeg (G)
Čarobni odmor (I)
Sport i zabava (C)
Adrenalinski doživljaj (G)
Stol za dvoje (C)
Ekstravagantna večera (G)
Njega u spa centu (B)
Masaža i wellness (C)
Oaza zdravlja i ljepote (G)
Harmonija ljepote (I)

Više na: http://www.selectbox.hr/

Odgovori