Zašto je Jadranska obala Vaš idealan odabir?

Znate li da se Hrvatska svrstava među najljepše zemlje svijeta? Brojni posjetitelji, ali i stručnjaci Hrvatsku nazivaju očaravajućom. Prema istraživanjima Hrvatska se smjestila na visokom mjestu i prema kriteriju najčišćih zemalja.

Jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija na svijetu, svojim prelijepim krajolicima i nebesko plavim morem svake godine privlači sve više znatiželjnih turista i posjetitelja. Posjetite predivnu Jadransku obalu, kojoj ćete se svaki put jedva čekati vratiti.

Uživajte u nebesko plavom moru, i neodoljivim okusima

Koliko puta se poželite teleportirati na more, i barem na trenutak uživati u čarima koje nam je priroda podarila? Dokazano je da more poboljšava raspoloženje, oslobađa tijelo od stresa, ali i smiruje naš duh i tijelo. Upravo iz ovih razloga, obožavamo morsko plavetnilo i zrake sunca koje miluju našu kožu.blu

Ako ste i Vi ljubitelj morskog plavetnila, kristalno- plavi Jadran zasigurno će Vas očarati. Pravo mjesto za Vas je Radisson Blu Resort Split, luksuzna oaza koja omogućava bijeg od stvarnosti, i pogled na idiličnu plažu u neposrednoj blizini centra grada. Vaše slobodno vrijeme možete upotpuniti rekreacijom na privatnim plažama, korištenjem bazena ili luksuznog Wellnessa u sklopu hotela.

Giardin7Ukoliko se nalazite u blizini Novigrada ne propustite uživati u prelijepom okolišu, prepunim mediteranskog bilja i prekrasnim pogledom na plavo more, koji će Vam pružiti rajski osjećaj.

Konoba Giardin, ujedno je i mjesto za gurmane. Njegujući istarsku i mediteransku kuhinju, konoba Giardin mami sve više znatiželjnih posjetitelja. Opustite se uz prekrasan pogled na more, i uživajte u čarima hrvatskih ljepota.

Uživajte u mediteranskoj klimi

Možda ste primijetili kako Vam boravak na Jadranskoj obali vraća davno izgubljenu energiju. Brojni turisti i posjetitelji ističu kako se na Jadran vraćaju upravo zbog zdravlja. Blagotvoran zrak, klimatske prednosti, prekrasno zelenilo, mediteransko bilje i raslinje svake godine privlači sve više posjetitelja. Jadran se nalazi pri samom vrhu najpoželjnijih turističkih destinacija, te postaje ne samo destinacija za odmor, nego drugi dom.

eBHxnrRgnq4HrwTlZHaYYc-8Rt40Ns27M3XdHUOyzmU-1024x682

Odmorite se u hotelu Selce, u živopisnom primorskom mjestašcu s prekrasnim plažama i kristalno čistim morem.

Također, možete uživati u brojnim izletničkim mogućnostima- izletima brodom i autobusom po Kvarneru, Istri ili Gorskom Kotaru

Uživajte u prekrasnom zalasku sunca, uz nebesko plavo more

Bajkovit prizor koji pruža pogled na Jadransku morsku obalu, uz predivne zlatno- žute nijanse ostaviti će Vas bez daha. Apartmani Barbati Pag, smješteni između zaigrane Novalje i smirene Metajne, uz samu obalu paškog zaljeva, omogućiti će Vam potpuno opuštanje i uživanje u ugodnom ambijentu. Objedujte na otvorenom, uživajte u laganom povjetarcu, slušajući zvukove valova i gledajući zalazak sunca koji oduzima dah. Zasigurno ćete uživati i u mediteransko- kontinentalnoj kuhinji, uz domaće vino- iz vinograda srca Hrvatske. bar

Istarsko mjesto Puntera, na jednoj od najzanimljivijih lokacija krije jednu od najljepših villa- Villu Štefaniju. Ovdje ćete se osjećati kao da držite Kvarner na dlanu, a prekrasan pogled na prostaranu pučinu i šumovito priobalje čarobnog morskog zaljeva oduševiti će Vas. Uživajte u nezaboravnom zalasku sunca, a navečer se opustite uz nebo prepuno zvijezda i koncertnom cvrkutu cvrčaka.Štefanija-Crop3-1024x551

Teško se odlučiti koje mjesto posjetiti, zar ne? Pogledajte još mnoštvo ponuda na http://www.selectbox.hr/ i odaberite svoju idealnu destinaciju!