Vrijeme je za novogodišnje odluke: Imamo TOP 7 najboljih

Prošla nas je godina očvrsnula. Pokazali smo zajedništvo, dobru volju, ljudskost u situacijama koje smo najmanje očekivali. Uđimo zajedno u novu godinu s novim ciljevima, novim doživljajima, dijelimo sreću jer to je ono što će nas zaista ispuniti i širiti ono pozitivno – ono što nam je svima u teškim trenucima potrebno. Potrudimo se zajedno i nastavimo tim putem, dijelimo sreću dalje uz SelectBox najljepše doživljaje!

Svima su potrebne dobre novogodišnje odluke. Upravo zato vam donosimo najbolje savjete kako ćete ih provesti u djelo i kako ćemo zajedno ustrajati na njihovom ostvarenju.

 

Manje je više: Nemojte biti preambiciozni, postavite realne ciljeve.

Djela, a ne riječi: Umjesto “više sporta”, precizirajte „jednom tjedno joga, trčanje i vožnja biciklom”.

Postavite ciljeve koji su mjerljivi: „Proći ću 1000 km do kraja ožujka, idući je cilj: 2500 km do kraja lipnja.“

Pronađite prijatelja za druženje: Zajedništvo nam je svima potrebno.

Nagrada: Počastite se, isplanirajte si nagradu kad postignete poslovni ili privatni uspjeh (godišnji odmor).

Najbolje nikad nije iza nas, već uvijek ispred nas. Sigurni smo da 2021. može biti samo bolja od 2020. S jednom ili dvije dobre novogodišnje odluke definitivno ćete uspjeti. Dopustite da vas inspiriraju naše odluke za i učinite 2021. uspješnom godinom!

 

1.       Novogodišnja odluka: Isprobajte nove stvari

Kulinarska kreativnost koja briše granice!

Čovjek je biće navike, no ponekad je potrebno izaći iz vlastitih okvira i isprobati nešto novo, nešto što se ne uklapa u svakodnevnu rutinu! Učinite nešto dobro i učinite više stvari koje nikada prije niste radili ili vrlo rijetko, koje jedva čekate napraviti ispočetka. Isprobajte vegansku hranu u Restoranu Veganšpek, odvedite voljenu osobu na luksuznu večeru od 4 slijeda u prekrasnom srednjovjekovnom gradu Motovunu u Restoran Roxanich ili se počastite vrhunskim ribljim specijalitetima u Restoranu Gallus.   Možda da isplanirate novo jelo svaki mjesec? Proučite našu ponudu gurmanskih specijaliteta, sigurni smo da ju nećete moći odbiti.

 

2. Novogodišnja odluka: Udahnite svjež zrak

Gdje ćete napuniti baterije, ako ne u prirodi?

Postoji li bolji poticaji energije od sunčeve svjetlosti, svježeg kisika i predivnog smještaja u prirodi?

Upravo zato planirajte još više izlaziti u prirodu, planirajte aktivnosti, hodanje i svježi zrak koji potiče vašu koncentraciju. Svjetlost pojačava proizvodnju vitamina D, a dozu svježeg zraka možete kombinirati i sa šetnjom ili vožnjom bicikla. Pokušajte s jahanjem u Linden Tree Retreat & Ranch ili vožnji psećim zapregama. Zabava, svježi zrak i punjenje baterija su zagarantirani!

 

3. Novogodišnja odluka: Odaberite teži put umjesto laganog

Work hard, play hard!

Lakši put u početku uvijek izgleda kao bolja alternativa, no ako uvijek tražite najmanji otpor, riskirate poboljšanje. Otuda naša novogodišnja odluka za vas: odaberite teži put, čak i ako vas u početku zabrinjava i plaši. Na primjer, tijekom planinarenja: krenite stazom preko vrha, a ne kroz dolinu. Vidjet ćete, čak i ako će vam na početku trebati više snage, dugoročno ćete postati spremniji, a poslije ćete biti puno zadovoljniji sobom. Odvažite se na zahtjevni trening u Amazona Fitness Clubu ili Fitness Alpha et Omega koja će pokazati pozitivnu stranu vašeg duha i tijela. Zaista je vrijedno toga!

 

4. Novogodišnja odluka: Odgovorno druškanje s prijateljima

Prijatelj dušu čuva!

Svi ga poznaju: jednog prijatelja s kojim ste se već dugo željeli družiti na vožnji biciklom, ali onda nikad ne uspije. Dobri prijatelji uljepšavaju život i savršeno su društvo za vašu sljedeću avanturu. Jedna od najboljih odluka za Novu godinu: Budite u kontaktu sa svojim prijateljima! Nazovite, organizirajte druženje ili se sastanite što je prije moguće. Donesite odluku za druženje ili, najbolje od svega, sastanite se s prijateljem kojeg dugo niste vidjeli svakog mjeseca. Izdvajamo neke od najboljih lokacija: Bike Tour Jistra Adventures ili Pustolovno izletište Rizvan city – zabava će biti zagarantirana!

 

5. Novogodišnja odluka: Izađite iz rutine

Počastite se nečim novim!

Ne budite užurbani! Svakodnevica je prava ubojica zabave. Između radnog stola, supermarketa i fitnes studija nema vremena za opuštanje. Čitav stres često je zbog lošeg planiranja. Naša novogodišnja odluka je stoga: Unesite više opuštajućih trenutaka u svoj svakodnevni život i bolje organizirajte dan ili tjedan – opustite se. Rezervirajte sat vremena svaki tjedan za opuštanje i održavanje duha i tijela. Isplanirajte odlazak u wellness centar ili saunu i napunite baterije u Beauty Centru Prana, Beauty & Wellness Residence  ili Health Residence.

 

6. Novogodišnja odluka: Pokažite izdržljivost

Doznajte što je pravi užitak!

Nedostaje li vam izdržljivosti? Tada je ovo vaše rješenje za Novu godinu: Više ustrajnosti! Jer život nije sprint, već maraton. Jeste li kada isprobali maratonski Karting? Možda je sada vrijeme da isprobate! Ne propustite moderni sustav praćenja brzine koji će vam osigurati da uvijek znate koji je vaš rezultat, a sigurni uvjeti omogućiti da se potpuno predate doživljaju.

 

7. Novogodišnja odluka: Doživite pravu avanturu

Avantura života vas čeka!

Život je jednostavno prekratak za dosadu. Stoga krenite iz svakodnevnog života i uđite u avanturu. Probudite u sebi duh otkrića i stvorite malo udaljenosti od poznatog. Zato je naš savjet: krenite u nekoliko pustolovina 2021. godine! Na primjer, Extreme rafting Go Adventure tura ili vožnja s Ferrarijem je pravo rješenje! Glavno je da povećate nivo adrenalina!

 

Započnite Novu godinu s pravim ciljevima. Ukoliko ste se i ove godine zapitali “gdje ću dobiti dobre ideje za svoje odluke za novu godinu?” onda ste na pravom mjestu s našim popisom mozaik iskustva za 2021. godinu. Sa SelectBox poklon paketima, između 2200 doživljaja sigurno ćete pronaći jedno koje će vam pomoći u postizanju vaših ciljeva. Ne dopustite da novogodišnji ciljevi ostanu samo želje!

Još više ideja potražite na https://www.selectbox.hr/

 


SelectBox je naziv za poklon pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 2200 različitih doživljaja, dostupnih kroz 15 različitih paketa. Za lakši odabir vašeg poklona i cjelokupnu ponudu SelectBox , slobodno pogledajte www.selectbox.hr