Vječno pitanje: Što pokloniti muškarcima?

I ove blagdane smo u potrazi za najboljim i najprikladnijima poklonima za svoje najmilije. Izbor poklona za žene ne predstavlja nikakve probleme budući da za njih postoji mnoštvo izbora. Žene često same izraze svoje želje te najčešće znamo što žele da im se pokloni. Kada je riječ o darovima za naše muškarce, partnere, očeve i prijatelje pojavljuju se pravi problemi. Što im pokloniti, a da to nisu čarape ili pivo?

Kako bismo Vam olakšali i pojednostavili kupovne neugodnosti predstavljamo Vam savršene darove koje možete pokloniti svojim muškim prijateljima, očevima i voljenima. Za Vas smo odabrali najbolje poklon pakete SelectBoxa, pakete koje će obradovati i iznenaditi vaše najmilije.

Ljubav ide kroz želudac

Kažu da ljubav ide kroz želudac, to je istina! Zašto ovaj put ne bi svom dragome poklonila cijelo iskustvo- ukusnu večeru, romantičnu atmosferu i večer samo za vas dvoje? Gurmanski paketi pogodni su za svačiji ukus. Muškarci vole dobru hranu, ali još više vole kada ih njihova dama iznenadi mjestom gdje još nisu bili. SelectBox gurmanski paketi nude najbolje restorane u Hrvatskoj, Sloveniji te u Beogradu. Za strastvene gurmane smo izabrali najbolje restorane koji se nalaze u poklon paketu Ekstravagantna večera. Uživati ćete u opojnim mirisima i renomiranim restoranima poput:

miza_stol_vino

Zabavne avanture uz koje ti nikada neće biti dosadno

Jeste li i vi jedan od parova koji uvijek rado istražuju nove stvari i ne dopuštate da vam bude dosadno ni na trenutak? Zasigurno je i jedan od vaših prijatelja ljubitelj adrenalina i života na rubu? U poklon paketu Adrenalinski doživljaj pronađite najbolje doživljaje i najbolju zabavu! Zašto bi uvijek morali pokloniti nešto predvidljivo, darujte nešto uzbudljivo, svježe i zabavno! Vjerujte, ovo je dar koji se pamti zauvijek. U sportskim i adrenalinskim paketima pronaći ćete nezaboravne doživljaje poput:

 Polet-z-balonom_Selextbox_šport_s1-1024x621

Romantični vikend za dvoje

Sa svojim dragim preživjela si dugu i radnu godinu? Da, 2016. godina uistinu je bila teška godina za većinu ljudi, ali sada je napokon došlo vrijeme kada se možete opustiti i zaboraviti na burnu godinu. Romantična atmosfera uz voljenu osobu, postoji li bolji način ulaska u novu godinu? Priuštite si vikend samo za vas. U poklon paketu Čarobni odmor odabrane su najljepše destinacije koje same po sebi nude savršen poklon i odmor. Možda želite iznenaditi svoje roditelje, prijatelje ili nekoga drugoga? S poklon paketom koji omogućava odmor u najljepšim turističkim objektima i skrivenim oazama uživati ćete u miru, tišini i neponovljivom doživljaju.

Grand-Hotel-Palazzo-1

U ponudi SelectBoxa pronađite savršene načine opuštanja za Vas i Vaše najdraže. Darujte neobičan, inovativan i nezaboravan poklon!

Autor:Živa Kovačević