Dvije muhe jednim udarcem

Stara narodna poslovica kaže da je najbolje ‘riješiti dvije muhe jednim udarcem’. Nekako kada sagledamo cijeli život, shvatimo da je sve u dvoje bolje: ići na godišnji, šetati, ručati, putovati, popiti kavu. Vođeni tom mišlju, došli smo do zaključka da su i dva poklona bolja nego samo jedan, zar ne?

Koliko ste se puta našli u situaciji da ste kupivši poklon nekome od Vaših najmilijih došli u napast da isti ostavite za sebe, jer ste se jednostavno zaljubili u njega? Svakome od nas se to dogodilo barem nekoliko puta u životu. No SelectBox je takvim problemima odlučio stati na kraj!

Guster_570x310_HR

Akcija 1+1

Kako bismo Vam olakšali kupovinu poklona, ili Vas jednostavno usrećili s dva super SelectBox paketa, od 17.5. do 17.6. (ili do isteka zaliha) pripremili smo Vam super akciju 1+1. Odnosno, prilikom kupnje bilo kojeg poklon paketa iz programa SelectBox, poklanjamo Vam dodatnu poklon karticu cjenovne kategorije B u vrijednosti od 185 kuna! Priuštite sebi i svojim najmilijima nebeske užitke te više od 1500 doživljaja! Ako još niste upoznati s bogatom ponudom SelectBox paketa, krajnje je vrijeme da Vas s njome upoznamo!

Pomladni-B-Uzivac-Guster_570x310px_HR

Gurmanski užitci za dvoje

Kada ste posljednji puta bili negdje na večeri i ostali bez teksta što od usluge, što od hrane? Sa SelectBox Gourmet & Vino paketima svaka će Vas večera ostaviti bez teksta! Bilo da odaberete Stol za dvoje, Ekstravagantnu večeru ili pak Avanturu okusa, oduševiti ćete se božanstvenim okusima hrane pripremljene od vrhunskih hrvatskih chefova. U ovakvim gurmanskim užitcima možete uživati u Hrvatskoj, Sloveniji i u Beogradu! Vaše je samo da odaberete pravu lokaciju za sebe!

Više o ponudi pročitajte OVDJE.

navigare-5Crop-1024x551

Čarobna putovanja i još čarobniji odmori

Željeli biste pobjeći nekuda, a ne znate kamo? Zavirite u SelectBox ponudu poklon paketa Turizam i putovanje i pronađite svoju oazu mira i tišine gdje ćete provesti Vaš idealan odmor! Bilo da se radi o jednodnevnim izletima ili pak vikend provodima, u bogatoj ponudi pronaći ćete zasigurno nešto za sebe. Odaberite Romantični bijeg, Čarobni odmor ili Čarobni vikend i uživajte u luksuznim odmorima na još luksuznijim lokacijama diljem regije!

Više o ponudi pročitajte OVDJE.

r-blu

Priuštite si najbolje tretmane za duh i tijelo

Od užurbanog načina života, našem je tijelu često potrebna relaksacija i rehabilitacija. Za takve situacije, riješenje je ponuda paketa Ljepota i zdravlje, gdje ćete pronaći neke od ponajboljih wellness&spa ponuda, masaža te ostalih beauty tretmana koji će Vas vratiti u život te Vam napuniti baterije.

Više o ponudi pročitajte OVDJE.

171858_163950093656202_3667968_o-1024x551

Uživajte u sportskim i adrenalinskim doživljajima

Ako ste tip osobe koja slovi za ovisnika o adrenalinu i sportu, naša će Vas ponuda zasigurno zadovoljiti. Paketi Sport i rekreacija idealni su za one koji vole aktivni odmor, sportske aktivnosti i adrenalin. Pronađite najbolju rekreaciju za sebe ili pak napravite nešto ludo o čemu cijeli život maštate!

Ponudu sportskih aktivnosti i brutalnih adrenalinskih doživljaja provjerite OVDJE.

ATV-avntura-split6-1024x682

Požurite i iskoristite ovu odličnu akciju te razveselite nekog od svojih bližnjih s vrhunskim poklonom koji će ispuniti sva Vaša očekivanja!

SelectBox je naziv za originalne poklon pakete koji pružaju izuzetne doživljaje i nezaboravna iskustva. Kompletan program objedinjuje više od 1500 različitih poklon doživljaja koji se mogu pronaći u 14 različitih poklon paketa. Pozivamo vas da pogledate cijelu ponudu SelectBox-a, koju možete pronaći na web stranici www.selectbox.hr.

unnamed (5)