Hotel Triglav – Opuštajući odmoru u idiličnom krajoliku

Hotel Triglav u Dobrni zasigurno je jedan od hotela u Sloveniji koji ima dušu. Uvijek je uzbudljivo doći  u zgradu u kojoj ćete provesti noć, a ne znati točno što je skriveno iza zidova. Još je zanimljivije kada ljubazna recepcionerka s vama podijeli neku vrstu povijesne pripovijesti koju većina gostiju ne zna. Kako ne biste vi bili jedan od onih koji ne znaju, rado ću vam predstaviti priču o hotelu Triglav.

Priča koja privlači

Hotel Triglav ima bogatu i zanimljivu povijest. To nije samo obnovljeni hotel s obližnjim restoranom, već hotel koji priča svoju priču, priču o ljudima koji već dugi niz godina s velikim zadovoljstvom dolaze i iz hotela odlaze zadovoljni. Hotel je izgrađen 1932. godine te se i u to vrijeme već mogao pohvaliti izvrsnošću.

JP-16519-JP-Z-2241-1024x646

Čarobni odmor u pravom smislu riječi

Hotel Triglav je u potpunosti obnovljen 2013. – 2014. godine. Nalazi se u središtu Dobrne te je tek 200m udaljen od Termi. Već pri samom ulasku, moguće je doživjeti posebnu vrstu elegancije inspiriranu drvenim namještajem od slovenskog drveta, a za pohvalu je i činjenica da su gotovo sve keramičke proizvode i suvenire izradili lokalni proizvođači.

42836421_2769451366666804_2621295193030131712_n

Ljubazna recepcionerka Helena rekla nam je da naš paket također uključuje i besplatan najam bicikla. Podsjetila nas je da je kaciga svakako obvezni dio opreme. U radijusu od samo 5 kilometara postoji mnogo zanimljivih prirodnih ljepota i kulturne baštine koje svakako vrijedi posjetiti: ledena jama, ostaci poznatih zgrada – vile Ružičke i drugih, crkve te pješačke i biciklističke staze. Hotel nastoji ostvariti što veći broj aktivnih gostiju i time razviti aktivan turizam.

Kolesarjenje-na-Paški-Kozjak

Odmor  u netaknutoj prirodi, na svježem zraku upravo je ono što mi je potrebno da “napunim baterije”, a nakon aktivnog dana mogu  se opustiti u termalnom kupalištu. Upravo to su sastojci za savršen odmor koji možete pronaći u odabranim paketima SelectBox!

Udobna soba i iznenađenje – pjenušavo vino!

Budući da je dan bio iznimno aktivan, jedva sam čekala ući u krevet. Naravno, zanimalo me i kakva soba me očekuje. Recepcionerka nas je pratila u sobu u kojoj nas je dočekalo iznenađenje – hladno pjenušavo vino! Bili smo uzbuđeni.

aaaaaaaaaaaaa

Soba je lijepo uređena, modernim stilom s namještajem od slovenskog drveta. Soba je zaista prostrana i u njezinoj kupaonici se nalazi sve što ti može zatrebati; od sušila za kosu do raznih šampona, sapuna i drugih toaletnih potrepština. Čak i da sam zaboravila neseser kod kuće, ništa mi nebi nedostajalo. Zagledala sam se u krevet puna impresije, iznenađena koliko je udoban. Plahte su mekane i glatke, poput svile. Nikad neću shvatiti kako je moguće da je u nekim hotelima posteljina tako ugodna. Pogledala sam oko sobe i primijetila domaće jabuke na manjem stolu. Mmmmmm.

42946557_1544403972332145_9204527769059328000_n

Sljedećeg dana, nakon bogatog švedskog stola za doručak, morali smo napustiti sobu do 10 sati ujutro. Naravno, doručak je uključivao sastojke domaćih proizvođača kao što su jogurta i sira s farme Flis. Ali to nije bilo sve. Paket je uključivao ručak. Doista savršen odmor. Stvarno više niste mogli htjeti. Nakon sjajnog ručka, puni dojmova krenuli smo prema kući. Na odlasku smo također dobili poklon- vodu Triglav.

Paket Čarobni odmor je, bez sumnje, prikladan dar za mladence i svatkog koga želiš razveseliti i priuštiti m​​u potpuno uživanje. Ponudu možete vidjeti OVDJE

*Tekst preuzet sa stranice Uzivac.siautor Vanesa Ugovšek.

Vse-najboljse_843x403px_email-HR

SelectBox je naziv za poklon pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 1800 različitih doživljaja, dostupnih kroz 26 različitih paketa. Za lakši odabir vašeg poklona i cjelokupnu ponudu SelectBox , slobodno pogledajte www.selectbox.hr