Surferski raj na Novom Zelandu

Oduševljeni navijači surfanja često su suočeni s problemima kao što su plaže pune turista, dosadna čekanja dobrihvalova i borbe za prostor s drugim surferima. Kao odgovor na to, Novi Zeland je predstavio novi trend: surfanje helikopterom.

Rip-Curl-Bells-Pro-2009-Freddy-P-Kathy-Podrug-Photo

Za sve one koji su ikadavozili od plaže do plaže i čekali za savršenim valom, surfanje helikopterom predstavlja idealni užitak na odmoru. Helikopterom se mogu pratiti najviši valovi brzo i jednostavno, a na putu možete uživati ​​u pogledu na novozelandske ledenjake, slapove i prašumu. Do skrovitih plaža ćete doći nakon 3-4sati leta s međustanicama testiranja surfanja.

Prijevoz helikopterom je sinonim za fleksibilno surfanjepilot vam je u potpunosti dostupan stoga ne postoji razlog za uzbunu ako u zadnji čas promijenite plan leta. Putovanje od plaže do plaže u helikopteru nije samo odlična prilika da se pokažete pred prijateljima, ali je izuzetno uglavnom zbog toga što vam daje pristup izoliranim prijelomimavalova koji možete priuštiti sami sebi, daleko od nesnosne gužve.

Big-Wave-01

Surfanje helikopterom organizirala je britanska agencija Black Tomato, i pruža vam privatni helikopter, nudi pristup privatnoj plaži, vodiča i smještaj u luksuznom hotelu. Primamljivo.

Odgovori