Prepoznata je ljepota Zagorja…

Očekivano, Dubrovnik “Biser Jadrana”i Nacionalni park Plitvice na vrhu su liste lokacija koje svaki posjetitelj koji dođe u Hrvatsku mora vidjeti. No Hrvatska je jedna od rijetkih zemalja na svijetu gdje možete otići, a da na istom mjestu nađete toliko povijesnih znamenitosti, prekrasnih plaža, nacionalnih parkova, neodoljivih mjestašaca, vinograda, povijesne arhitekture i kulture?

Prema preporuci poznatog svjetskog magazina  Travelers Today definitivno jedan od Top turističkih mjesta je Hrvatska.

No, ono za što svakako dižemo palac u zrak jest to da se u preporuci ovog turističkog portala našlo i Zagorje zbog, kako navode, odmora i okrepe termalnim vodama.

Zagorje-2a

“Ako želite pobjeći od turističke gužve u Dubrovniku, uživajte u nevjerojatnim pogledima na zagorske vinograde i dvorce kojima ovo područje Hrvatske obiluj

Putnicima koji se odluče posjetiti Hrvatsku na kraju poručuju: Ne možete izabrati pogrešno mjesto za svoj odmor u Hrvatskoj jer je toliko kulture, povijesti i prekrasnih plaža diljem cijele obale! E, a možete se i odmoriti u bazenima i saunama koje koriste prirodnu izvorsku vodu koja će pomladiti vašu kožu, navodi se u opisu zašto je Zagorje nezaobilazna lokacija u Hrvatskoj.”

images (2)

Posjetiti možete i Hotel Se-mi u Velikom Trgovišću, srcu Zagorja, a udaljeno od Zagreba 30-tak kilometara..

Pružaju odličnu uslugu noćenja uz opuštanje uz finske saune i čašu šampanjca i doručak..Više o ponudi:

http://www.selectbox.hr/place/hotel-se-mi/

Prepustite se čarima prirode i obnovite dušu i tijelo u srcu Zagorja.

3da346e4418d11f56f0cc3faf2e61b03