2.Salon pjenušavih vina Zagreb: SelectBox Gourmet paketi ponosni partner Salona pjenušavih vina

Ugledni američki pisac Ernest Hemingway jednom je rekao: “Jedino za čim žalim u životu je to što nisam popio više vina”. Mi bismo na njegovu konstataciju jedino još dodali – pjenušavog vina. Kada ste posljendji puta popili čašu pjenušavog vina, odnosno šampanjca? Vjerojatno je bilo neko slavlje, jer obično su upravo slavljenički trenutci prilike u kojima nazdravljamo pjenušavim vinima.

No, pjenušava vina nisu samo za posebne prilike, a kulturu ispijanja istih u svakodnevnim situacijama najbolje promovira događaj koji će se 2.veljače 2018. održati u samom srcu Zagreba. Radi se o 2. Salonu pjenušavih vina Zagreb koji će se održati u Hotelu Dubrovnik.

Salon pjenusavih vina_ZG_2018_pozivnica

Vrhunski okusi vina i nezaboravni doživljaji nastavljaju svoju uspješnu suradnju

Partner ovog pjenušavog događanja su i SelectBox gourmet poklon paketi. Nakon uspješnog, 20. Slovenskog festivala vin održanog u prosincu 2017. u Ljubljani sa zadovoljstvom nastavljamo partnerstvo te vjerujemo da će i 2. Salon pjenušavih vina Zagreb i 5. Salon pjenušavih vina Ljubljana biti najmanje jednako uspješni kao i prošlogodišnji. Cilj našeg partnerstva je povezivanje pomno odabranih restorana iz SelectBox ponude s nagrađivanim pjenušavim vinima te na taj način doprinijeti širenju vrhunskih gastronomskih i enoloških doživljaja.

Prvi salon iz mreže »Salon of Sparkling Wines« je 2. Salon pjenušavih vina Zagreb koji će u petak otvoriti novu zagrebačku vinsku sezonu. Poruka i cilj Salona jest širenje i podizanje razine kulture pjenušavih vina kroz izobrazbu te će stoga biti organizirane besplatne vođene degustacije za posjetitelje. Salon će biti otvoren od 15:00 do 21:00 sati

Na salonu se očekuje 40-tak izlagača koji će svoja vina moći prijaviti na veliko međunarodno ocjenjivanje, zajedničko za oba salona: 2. Salon pjenušavih vina u Zagrebu i 5. Salon penečih vin u Ljubljani. Ocjenjivanje pjenušavih vina, najveće u regiji, održat će se u Ljubljani, a vina će ocjenjivati stručna hrvatsko-slovenska komisija. Priznanja najviše ocjenjenim vinima pojedinih salona će biti podijeljena na otvorenju salona. Ulaznice za salon mogu se već sada nabaviti u pretprodaji. Više o događaju možete saznati na FB stranici Salon of Sparkling Wines.

SelectBox je naziv za originalne poklon pakete koji pružaju izuzetne doživljaje i nezaboravna iskustva. Kompletan program objedinjuje više od 1800 različitih poklon doživljaja koji se mogu pronaći u 26 različitih poklon paketa. Pozivamo vas da pogledate cijelu ponudu SelectBox-a, koju možete pronaći na web stranici www.selectbox.hr.

XXL_NLsplosni_1200x400px_HR