Poklon zaslužuju svi!

Čekali smo, čekali i dočekali – kraj školske godine, a s njom i početak dugoočekivanih ljetnih praznika. Početak odmora za sve osnovnoškolce, srednjoškolce i studente i, naravno, za sve nastavnike. Svi su uložili puno energije, volje i vremena u zaista zahtjevnoj i pomalo neobičnoj akademskoj godini, što je dovelo do očekivanih rezultata. I svi oni zaslužuju neki zaista nezaboravan poklon.

Vaša će djeca zasigurno uživati ​​u ludoj zabavi u prirodi, gdje će moći osloboditi višak svoje neiscrpne energije i otići na odmor s jednim od poklon paketa Adrenalinski doživljaj u zaista veseloj i uzbudljivoj atmosferi. Nagradite svoje marljive školarce nezaboravnim doživljajima i iskustvima koja nudimo iz našeg nadasve bogatog izbora brojnih SelectBox poklon paketa. Naravno, ne smijemo pritom zaboraviti niti na učitelje koji su se tijekom školske godine svojim angažmanom jako potrudili kako bi vašoj djeci bilo što ljepši u školi i kako bi svako dijete postiglo dobre rezultate na najbezbolniji mogući način. Sve njih također čekaju savršeni pokloni u sklopu bogate ponude SelectBox poklon paketa.

Kaubojska avantura

Svi oni koji su odrasli na vesternima i žele osjetiti dašak Divljeg zapada, ne trebaju tražiti dalje. Zašto ne bi iskusili jahanje u Linden Tree Retreat & Ranch i proveli vrijeme sa svojim najmilijima u jedinom autentičnom vestern ranču u Hrvatskoj u Parku prirode Velebit. Nakon dana provedenog u sedlu, istražujući mistične šumske staze i stara napuštena sela, provest će večer kao i svi kauboji, sjedeći uz vatru na otvorenom. Ranč pruža niz aktivnosti, poput istraživanja okoliša, jahanja, streličarstva, biciklizma, planinarenja, vožnje kanuom i dr.

Vodena pustolovina

U Gorskom toku moći će isprobati kajak na rijeci Kupi (koja se u svom gornjem toku probija kroz šumoviti kanjon) te uživati u divnom krajoliku i svježem zraku. Za ovaj doživljaj pobrinut će se sjajna ekipa u Water sport Gorski tok, a na vama dragim osobama je samo doći i prepustiti se jedinstvenom doživljaju. Za njih će biti osigurani, osim kanua još i vesla, kaciga, zaštitni plivajući prsluk, neoprensko odijelo (dugo ili kratko, ovisno o vremenskim prilikama), neoprenske čarape ili čizme te sva ostala potrebna oprema.

Neka polete kao Superman

U netaknutom predjelu predivne Like, smjestio se najduži zipline u Europi, zipline Pazi medo. Moguće je kontrolirati nagib i brzinu dok tijelom parate zrak te ste istovremeno okruženi prirodnim ljepotama Like. Ova atrakcija koja simulira letenje, omogućava duž svih 1700 metara čeličnog užeta osjećaj potpune slobode i uzbuđenja. Dodajmo tome činjenicu kako dolazna platforma služi ne samo za prihvat avanturista, već i kao prekrasan vidikovac s kojeg će imati pogled na tri obližnje doline i bit će jim jasno zašto je potrebno pružiti priliku ovoj atrakciji.

Nogometni hit

Za sve one kojima su dosadili klasični sportovi donosimo nešto novo. Pozivamo vas da poklonite sportski doživljaj Bubble Football Croatia, nogometni hit koji je zaludio cijeli svijet. Ova urnebesna igra posebna je po tome što igrači oko gornjeg dijela tijela imaju veliki napuhani balon kojim se sudaraju s drugim igračima, a koji pritom štiti od ozlijeda. Zato neka iskuse nogomet na drugačiji i inovativan način te otkriju koliko su dorasli ovom neobičnom izazovu!

Luda zabava u prirodi

Mješavina adrenalina, natjecanja i lude zabave – ovo je paintball, gdje je njihov cilj ostati što je moguće manje obojen, a povrh toga će se morati probiti do protivničkog tabora i ukrasti njihovu zastavu. Sve to i više nudi Paintball klub Umag, u čijoj ponudi uz naše poklon-pakete dobivaju 200 ili 300 kuglica i kompletnu opremu za paintball u centru. Neka se okušaju se u paintballu, pobijede svoje suparnike te izgrade timski duh. Zagarantirana zabava, smijeh, adrenalin i prijateljska atmosfera zasigurno su dovoljan razlog da se odvaže te sa svojim prijateljima i obitelji uživaju u nezaboravnim trenucima.

Nagradite svoju djecu za njihov naporan rad u školi nekim od nezaboravnih iskustava iz široke palete SelectBox poklon paketa. Okupite svoje najdraže i uživajte u smijehu i bezbrojnim aktivnostima.


SelectBox je naziv za poklon pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 2200 različitih doživljaja, dostupnih kroz 15 različitih paketa. Za lakši odabir vašeg poklona i cjelokupnu ponudu SelectBox , slobodno pogledajte www.selectbox.hr