Ples – idealan poklon za tvoju kraljicu plesnog podija

Svi mi imamo tu jednu prijateljicu koja već na prve taktove glazbe postaje kraljica plesnog podija. Ples je njezin umjetnički izražaj. Možda ga ona tako ne doživljava, no iz njezinih se pokreta to itekako dobro naslućuje.

Ples je ritmično pokretanje tijela prema ritmu glazbe (rjeđe bez glazbe), pojedinačno, u parovima ili u skupinama. Ples čovjeka prati od pamtivijeka, a još i crteži u spiljama pokazuju čovjeka kako pleše. U svojim počecima, ples je bio motorička reakcija na određene emocije, na pojačano veselje, strah, žalost, ljubav ili mržnju. Današnja definicija plesa malkice je drugačija. Ples je umjetnički izražaj, umjetnost koju stvaraju pokreti ljudskog tijela. Ples je sport, ples je zabava. Generalno, teško je uopće definirati ples, jer će svaka osoba za sebe imati definiciju tog fenomena.

No, vratimo se mi na naše prijateljice, alias kraljice plesnih podija, i pretpostavimo da vaša takva uskoro ima rođendan, a vi baš za nju tražite idealan poklon. Ona je drugačija od drugih i želite joj pokloniti nešto u skladu s njezinim karakterom. Ako ste i dalje u dilemi, imamo rješenje svih vaših problema – Selectbox poklon paketi! Zašto? Baš zato, jer su drugačiji od drugih poklona, unikatni i jedinstveni, kao i vaša prijateljica. A najbolje od svega je što vašoj kraljici plesnog podija možete pokloniti tečaj nekog plesa, kojeg će sama izabrati!

salsaisalsa_mala_2

Salsa – senzualan spoj različitih utjecaja

Salsa je izvorno kubanski ples s afričko-kubanskim ritmovima i utjecajem rumbe. Obično je ples za parove, makar postoje inačice za solo plesače. Popularna je u Latinskoj Americi, Sjedinjenim Američkim Državama i Europi. Salsa je senzualan ples koji će pokrenuti svaki dio vašeg tijela. Ujedno je i zabavan te u posljednjih nekoliko godina veoma popularan ples u Hrvatskoj. Salsa & salsa odlično je mjesto za one koji žele naučiti kubanske plesne pokrete te ujedno upoznati mnoštvo novih ljudi, zaljubljenika u salsu. Ponudu paketa možete provjeriti ovdje.

darilni_paketi_salsa__salsa_zagreb_5

Pole dance – spoj rekreacije i ženstvenih pokreta

Kada se prije nekoliko godina Pole dance ‘pojavio’ na plesnoj sceni, reakcije su pomalo bile podijeljene: jedni su ga prihvatili s oduševljenjem, dok su drugi prema ovom plesnom izričaju bili skeptični. No uskoro je ženska populacija shvatila sve dobrobiti ovog plesa. Naime, pole dance nije samo ‘ples oko šipke’, već fatalna rekreacija kojom naše tijelo možemo istesati do savršenstva. Nakon te spoznaje, pole dance je postao jedan od najomiljenijih stilova plesa. Pole dance Artitudo i Ana’s Sensual Fitness mjesta su gdje i vi možete isprobati čari ovog plesa, ili pak neki od paketa možete pokloniti svojoj prijateljici koja voli plesati i koja želi isprobati i ovaj žanr plesnog izričaja.

  • Pole dance Artitudo, ponudu provjerite OVDJE
  • Ana’s Sensual Fitness, ponudu provjerite OVDJE

darilni_paketi_pole_dance_artitudo_osijek_1

Pokreti koji ostavljaju bez daha

Flashdance Unite mjesto je gdje plesači plešu iz čiste ljubavi, a ključ uspjeha je zajedništvo. Plešite hip hop, jazz dance, step ili balet i upoznajte se sa funkystyleom (waving, floating, snaking), new styleom, krumpingom, lyricalom i brakedanceom. Njihovi pokreti ostavljaju bez daha, a kraj njih ćete se momentalno zaljubiti u ples te u raznolikost plesnih stilova. Moderni žanrovi koje preferira Flashdance Unite idealni su za sve one koji imaju viška energije (pa i za vašu prijateljicu koja voli plesati) te traže više od plesa. Njihovu ponudu možete provjeriti ovdje.

BlDRt6hCQAA2hA2.jpg-large-1024x551

Umjetnost pokreta, to jest ples, nešto je s čime se rodimo. Stoga ako netko vama blizak ima u sebi to nešto, darujte im paket koji će njihov talent izoštriti i dovesti na viši nivo. Poklonite im SelectBox, poklon paket u kojem sami mogu izabrati plesni tečaj po svojoj mjeri. Poklonite im poklon koji je poseban i jedinstven, baš kao i oni.

SelectBox je naziv za originalne poklon pakete koji pružaju izuzetne doživljaje i nezaboravna iskustva. Kompletan program objedinjuje više od 1500 različitih poklon doživljaja koji se mogu pronaći u 14 različitih poklon paketa. Pozivamo vas da pogledate cijelu ponudu SelectBox-a, koju možete pronaći na web stranici www.selectbox.hr.

unnamed