OTKRIJTE NAJLJEPŠE BISERE HRVATSKE I SLOVENIJE S NOVIM SXP1

Ovog ljeta u SelectBoxu smo samo za vas pripremili u širok spektar gastro i beauty paketa, turističkih destinacija i sportskih aktivnosti s novim avanturističkom SXP1 doživljajima! Za vas i vaše najmilije donosimo više od 3000 nezaboravnih iskustava u Hrvatskoj i Sloveniji. Širok asortiman SXP1 nudi samo najbolja gurmanska i vinska iskustva, odabran turistički smještaj, vrhunsko tetošenje u wellness i SPA centrima te nezaboravnu zabavu i adrenalin. U nastavku vam predstavljamo četiri jedinstvena SXP1 iskustva ovog ljeta!

Priželjkujete vrhunsku večeru za dvoje u udobnosti vlastitog doma? Riješeno!

Pružite si nezaboravno iskustvo za dvoje i ugostite chefa restorana Mulino u vašem domu. Nema više dugotrajnog spremanja za izlazak, vožnje i traženja parkirnog mjesta po gradu.

Sada možete doživjeti vrhunsko gastronomsko iskustvo u svoja četiri zida uz VIP menu u 4 slijeda pri čemu vas čekaju Mulino touch menu, VIP sezonski menu ili meni po dogovoru. Doživite večer kao iz hollywoodskog firma u udobnosti svog doma, prepustite se vrhunskom hedonističkom raju i uživajte.

Sanjate opuštajući wellness? Pobrinuli smo se i za to!

Svatko od nas ponekad treba vremena za sebe kako bi se odmorio i napunio baterije. Pa postoji li išta bolje od opuštajućeg luksuznog rituala vrućom čokoladom u Studiju Hara? Naravno da ne.

Ovaj ekskluzivni warm chocolate ritual masaže tijela u trajanju od 90 min, osigurati će da ćete se osjećati revitalizirano, svježe i spremno za nove pobjede. Prepustite se u ruke stručnjaka i dočekajte novi radni tjedan na najbolji način!

Tražite romantičan odmor u predivnom okruženju? Zavirite.

Smješten u samom srcu Rovinja, sa sedam dvokrevetnih soba različitih veličina s terasama, pogledom na more ili na stari grad i crkvu svete Eufemije, romantični hotel Spirito Santo Palazzo Storico predstavlja izvrsnu alternativu svakodnevnoj užurbanosti.

Neovisno o tome slavite li godišnjicu ili samo želite odvojiti nekoliko čarobnih trenutaka za sebe i srodnu dušu, ovaj hotel neće vas ostaviti ravnodušnim. Raspirite ljubavni žar i podarite si magične trenutke u magičnoj Istri.

Želite istražiti čarobne prirodne ljepote na najljepši način? Ne tražite dalje!

Iskoristite jedinstvenu priliku uživati u predivnom jadranskom ambijentu, doživjeti nešto novo i uzbudljivo i prepustiti se zabavnim trenucima. Otkrijte čari jedrenja uz zabavu i dobru hranu na svakodnevnim izletima po biogradskom arhipelagu.

Dok jedrite, uživajte u zalasku sunca, osjetite kako vam povjetarac mrsi kosi ili se opustite se uz umirujuće zvukove mora. Istražite ljepote Jadrana i osjetite  pravi morski užitak!

Sve navedeno i više, nudi vam SXP1 portal doživljaja, sa svojom raznolikom ponudom i mnoštvom novih mogućnosti pri čemu se svima pruža obilje prilika da ostvare svoje skrivene želje i izazove. Koju ćete želju ili izazov ispuniti sa svojim najmilijima? Iskoristite promotivnu ponudu i odaberite nezaboravno ljetno iskustvo SXP1 za vas i vaše najdraže!