Nije svejedno gdje učite plesati

Ples je aktivnost koja ne utječe samo na tijelo, već i na duh i um. Postiže se bolji tonus mišića, držanje tijela, ravnoteža i koordinacija pokreta, poboljšava se cirkulacija i pospješuje rad kardiovaskularnog sustava. Intelektualno, ples povećava sposobnost pamćenja, razvija kreativnost i želju za novim saznanjima, budi osjećaj za lijepo, uči kulturi komunikacije, dobrim manirama, uz stjecanje samopouzdanja.  Ples stvara osjećaj fizičke i psihičke opuštenosti, a zbog neizbježnog  kontakta poboljšava međuljudsku komunikaciju. 

ples-2

Ako Vas je oduvijek privlačio ples, želite naučiti barem osnovne korake, voljeli biste upoznati nove ljude, želite aktivno provesti svoje slobodno vrijeme ili pak se opustiti nakon napornog radnog dana, vrijeme je da si priuštite ovo zadovoljstvo. Na satovima ćete se uz stjecanje kvalitetnog plesnog znanja također i ugodno družiti i zabavljati s ljudima sličnih sklonosti i interesa. U takvoj lijepoj atmosferi lako se sklapaju trajna prijateljstva i veze, koje u nemalom broju slučajeva završe i brakom.

Plesni klub ELITE  Zagreb nudi Vam sve vrste od društvenih, standardnih, latino-američkih i modernih disko plesova pa sve do različitih oblika rekreacijskih plesnih aktivnosti te sportski  ples kao najviši stupanj plesnog izraza pa nema sumnje da ćete pronaći nešto za sebe. Klub je jedan od prvih centara za društveni i sportsko natjecateljski ples u Hrvatskoj i tradicijom i kvalitetom svoga rada svakako jedan od najboljih. Osnivač i glavni voditelj, gospodin Nenad Vlahović, nosilac je najjače svjetske učiteljske licence što u kombinaciji sa 30-to godišnjim iskustvom i vrhunskim sportskim rezultatima dovodi do toga da se u ovoj plesnoj školi uči plesati brže, jednostavnije i lakše. Osim toga, iz plesne škole Elite nitko ne izlazi bez da je naučio plesati jer imaju jedinstveni recept i za najtvrdokornije antitalente.

Ukoliko želite naučiti sve društvene plesove i usput se dobro zabaviti (a na raspolaganju imate dovoljno vremena) preporučujemo Vam klasičnu plesnu školu Elite. U njoj ćete u tri mjeseca naučiti četrnaest najpopularnijih društvenih plesova te postati sposobni samostalno se snaći u svakoj plesnoj prigodi. No, ako ipak imate na raspologanju manje vremena ili Vam za određeni događaj trebaju samo neki plesovi, u sklopu SelectBox poklon paketa možete sebi ili nekom drugom pokloniti mjesec ili dva besplatnog početnog stupnja plesne škole.  Više na:
http://www.selectbox.hr/place/plesni-klub-elite-zagreb/