Izbor najboljih zimskih doživljaja u prirodi

Istina je da zima donosi niske temperature, ali to nije razlog da ne bismo mogli biti aktivni tijekom ovih mjeseci. Baš kao kada smo kao djeca čitavo popodne provodili igrajući se u snijegu i vraćali se kući znojni  crvenih obraza i osmijeha koji nam se protezao sve do ušiju. SelectBox zna kako vratiti te osjećaje i nudi ih za svaku obitelj, a svaki član obitelji može pronaći nešto za sebe.

Uživanje u Eskimskom selu

Sjećate se kako smo se natjecali u izgradnji iglua? Unatoč tome što smo izgradili najbolji iglu u kvartu, nismo smjeli ostati spavati u njima. Jeste li se ikada zapitali kako to rade profesionalci? Sada možete uživati u pravom Eskimskom selu gdje ćete naučiti kako se grade iglu nastambe i na što morate obratiti pažnju. Ne trebate brinuti, ovakvo uživanje možete pronaći u SelectBox poklon paketima i barem se na jedan dan vratiti u djetinjstvo.

Ne morate čak brinuti ni o hrani i što ćete jesti. U iglu nastambi veličine 45 hektara nalazi se pravi restoran u kojem se možete prepustiti zimskoj unutrašnjosti ili pak možete uživati na sunčanoj terasi. U ponudi su kranjske kobasice s hrenom te fondue od sira za one koji preferiraju vegetarijansku hranu. Možete i prenoćiti u Eskimskom selu. Spavat ćete na -4 stupnja Celzijeva u krevetima izrađenima od snježnih kupola, prekrivenim izolacijskim materijalom i ovčjom kožom, gdje će vas dočekati ekspedicijske vreće za spavanje stvorenu za zimske uvjete. A gdje se Eskimi zabavljaju? Pa u iglu baru, naravno! U ugodnom zimskom okruženju uz ugodnu glazbu i uslugu, vaše srce će se na kraju dana ugrijati.

Vožnja s Haskijima

Jeste li spremni isprobati neke nove avanture i aktivnosti? Jeste li ikada razmišljali o vožnji na sanjkama koje vuku sibirski haskiji usred prekrasnog snježnog krajolika? SelectBox poklon paketi pružaju vam jedinstvenu avanturu vožnje psećim zapregama u blizini talijanskog jezera nedaleko Kranjske gore, idiličnog odredišta za nezaboravno putovanje. Iskustvo vožnje sa sanjkama nije preduvjet za početak.

Prvo će vam vodič objasniti sve što je potrebno, a zatim ćete moći isprobati jednu vožnju. Dan pun smijeha i zabave upotpunit ćete učenjem kako hraniti, njegovati i trenirati haskije. Ako niste pak ljubitelj vožnje sanjkama, ni tad ne morate ostati kod kuće. Preporučamo vam idiličnu vožnju konjskom kočijom koju možete doživjeti uz iste snježne krajolike. Vožnju svakako možete isprobati i u ljetnim noćima, stvarajući nezaboravno sjećanje ili romantični bijeg pod zvijezdama.

Zimske skijaške radosti

Što je bolje od spuštanja planinskim padinama prekrivenim snijegom kada imate jedinstvenu priliku svakodnevne brige ostaviti iza sebe te se prepustiti zimskim aktivnostima? Jedno od najpopularnijih skijališta u Sloveniji ima više od 12 kilometara uređenih skijaških staza na visinama između 1280 i 1576 metara. Manje od dva sta vožnje od hrvatske granice naći ćete se u bajkovitom kraju Golte. Veliki izbor skijaških staza nudi zabavu i zahtjevnim skijašima i onima koji tek počinju. Dakle, bez sumnje im se može dodijeliti titula “obiteljskog skijališta”.

Kada krenete žičarom, bit ćete u nekoliko koraka već na skijaškoj stazi i zabava može početi. Također možete isprobati snowboard, ako već niste. Dan na bijelim padinama možete završiti u ugodnom wellness okruženju, s masažama i svijetom sauna. Večerom se možete počastiti u hotelskom restoranu koji nudi romantičan pogled na prirodu. Golte je definitivno mjesto kojemu se iznova želite vraćati.

Na svim snježnim padinama

Zašto ove zime ne naučite nešto novo? Uz Selectbox također možete dobiti priliku za stjecanje novih vještina, uz sve ostale sjajne ponude. A gdje ćete zimi steći znanje o novim vještinama ako ne po snijegu? U Zagrebu možete pohađati školu snowboardinga i zauvijek otkloniti sumnje i pitanja kako stajati na jednoj dasci. Ne brinite o tome koju dasku kupiti i koja oprema je najbolja. U poklon paketu koji pokriva čak dva dana učenja, uključen je i jednodnevni najam opreme.

Naučit ćete gotovo sve – od osnova stajanja i držanja na dasci do naprednijih trikova i skokova za sve one koji žele uprizoriti filmsku scenu. Napredovat ćete uz punu podršku instruktora tako da ne morate brinuti da će vaši prijatelji biti bolji od vas. Doživjet ćete nove vještine, zabavu u dobrom društvu i prekrasnoj prirodi. SelectBox poklon paketi pružaju pravi zimski jackpot!

Kada se udruže adrenalin i romantika

Jeste li jedni od onih koji nikada prije nisu skijali, ali su uvijek imali snažnu želju to doživjeti? Adrenalinski  doživljaj Tubej pravo je mjesto za vas. U prelijepoj prirodi Bohinja možete unajmiti ugodan apartman gdje ćete nakon skijanja ili sanjkanja moći uživati u romantičnoj večeri s parnom saunom, masažnim tušem i vanjskim jacuzzijem. SelectBox poklon paket omogućit će vam odabir između škole skijanja za jednu ili dvije osobe ili najam skijaške opreme za cijelu obitelj.

Na kraju dana možete se opustiti u toplom ambijentu ispred kamina i popiti čašu pjenušca. A ako vam je potrebna masaža kako bi doživljaj bio potpun, i to je moguće! U Tubejskim apartmanima ispunit će vam se svaka želja. Nezaboravno iskustvo sa SelectBoxom samo je jedan klik i možete s oduševljenjem ispričati priču svima koje poznajete.

SelectBox je naziv za poklon pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 2200 različitih doživljaja, dostupnih kroz 15 različitih paketa. Za lakši odabir vašeg poklona i cjelokupnu ponudu SelectBox, slobodno pogledajte www.selectbox.hr.