Imate li savršen dar za nju???

Za  određene prigode, rođendane, godišnjice, Valentinovo ili Dan žena, želimo svoje bolje polovice iznenaditi i razveseliti savršenim poklonom. Problem nastaje kada nakon nekoliko zajedničkih godina ostanemo bez ideja što pokloniti ili  kako obradovati voljenu osobu s obzirom da se godišnje nakupi čak do pet prigoda za darivanje. No, sada je tu novi proizvod na Hrvatskom tržištu, SelectBox, rješenje za sve prigode.

Kao što sam naziv proizvoda govori, radi se o poklon kutiji sa više od 900 doživljaja među kojima Vaša draga može sama odabrati savršen dar za sebe, a vi ćete tako  razveseliti nju, pokazati da znate što želi te si uskratiti mnoge muke.

Želite li  zajedno uživati  i razmazite vaša nepca božanstvenim okusima, poklonite joj jedan od poklon paketa SelectBox-a iz kategorije gurmanstva: Avanturu okusa, Stol za dvoje ili pak Ekstravagantnu večeru. S ovim paketima čije se cijene kreću  od 185,00kn do 599,00kn možete zajedno uživati u gurmanskim delicijama u više od 70 lokacija na području Hrvatske i Slovenije pri čemu ćete proći razna iskušenja, od degustacija vina do romantične večera sa od 3 do 5 slijeda poznatih vrsnih kuhara.

SB Avantura okusa B 1SB Stol za dvoje C 1SB Ekstravagantna večera G 1

Sa sigurnošću vam možemo obećati da je SelectBox-ov poklon paket Romantični bijeg ili Čarobni  odmor savršen poklon za svaku ženu. To je poklon paket u kojem Vaša odabranica bira između 60 ponuda jednog ili dva romantična noćenja kada ćete   moći uživati uz razna iznenađenja te zajedničkim trenucima.

SB Romantični bijeg G 1 SB Čarobni odmor I 1

Kod većine ženske populacije ne možete pogriješiti poklanjanjem SelectBox poklon paketa Njega u spa centru, Masaža i wellness, Oaza zdravlja i ljepote ili Harmonija ljepote. To su poklon paketi opuštanja i tretmana u wellness centrima, frizerskim salonima, buđenja svih osjetila različitim kupkama i aromatičnim masažama ili pak tretmani mršavljenja, kavitacije, pomlađivanja. Cijene ovih paketa se također kreću već  od 185,00kn do 989,00kn.

SB Oaza zdravlja i ljepote  G 1

SB Masaža i wellness C 1

  SB Njega u spa centru B 1

Više informacija i pregled cijelokupne bogate ponude više od 900 savršenih darova, možete naći na internetskoj stranici www.selectbox.hr te se osigurajte od stresa i brige oko kupnje darova.