Vrijeme je za ekstravagantne hedonističke užitke

Tko jednom isproba SelectBox, zna što znači hedonizam i uživanje. No, u našoj bogatoj ponudi paketa, jedan se posebno ističe te za njega možemo slobodno reći da je ‘slika i prilika’ pravog hedonizma. Radi se o paketu Ekstravagantna večera, koji će svojom ponudom zadovoljiti i najzahtjevnija gurmanska nepca.

Poklon paket Ekstravagantna večera sadrži više od 90 lokacija za gurmanske doživljaje u Sloveniji, Srbiji i Hrvatskoj. Paket omogućuje večeru od 4 i više slijeda hrane i kapljicu kvalitetnog vina u romantičnom ugođaju izabranih restorana. Ovo je definitivno jedan od paketa kojeg nećete tako brzo zaboraviti, jer će vam ostati u sjećanju iz više razloga. Dobra hrana i još bolja gastronomska ponuda, vrhunski restorani koji odišu profinjenošću i predivni ambijenti restorana čine prekrasnu gastronomsku priču u kojoj ćete uživati kao nikada do sada.

navigare-8crop

Ukoliko se i sami želite uvjeriti da je ovaj paket beskompromisno uživanje, predlažemo Vam da posjetite neke od restorana diljem Hrvatske u kojima ćete uživati kao nikada do sada!

Restoran Club Waldinger

Restoran Club Waldinger nalazi se u sklopu Hotela Waldinger i nudi Vam bogatstvo gastronomskih užitaka pripremljenih na inspirativan način. U samom središtu Osijeka naći ćete moderno uređen interijer s notom rustike i osoblje koje će Vam, uz osmijeh dobrodošlice, predstaviti dnevnu ponudu novih, modernih i lakih zalogaja. Osim odlične hrane, u ponudi je i vrhunska vinska karta!

SelectBox_Restoran_Waldinger2

Restaurant Stancija Kovačići

Malo iznad Opatije bajne, nalazi se Rukavac. Ako vas putevi vode tim dijelom Hrvatske i naglo osjetite glad, predlažemo vam da se okrijepite u Restoranu Stancija Kovačići. Gastronomska ponuda restorana održava utjecaj podneblja te suvremeno pripravljena jela ispunjena mirisima i okusima Primorja. Velika pažnja pridaje se kvaliteti namirnica, njihovoj svježini, načinu pripreme i serviranju. U jelovniku uvijek ćete vidjeti odraz godišnjeg doba u kojem se nalazimo sa svim njegovim bogatstvima. Ekstravagantna večera u Stanciji Kovačići vrhunski je gurmanski doživljaj kojeg jednostavno morate isprobati!

Stancija5Crop-1024x551

Restoran Maestro

Restoran Maestro hotela Phoenix vodi Vas na putovanje Lijepom Našom kroz užitak za sva osjetila uz neodoljive okusa i mirise domaće kuhinje, u novom doživljaju večere – Maestro partyju. Prepustite se spektakularnom doživljaju rajskih okusa u najromantičnijem hotelu u Hrvatskoj. Ekstravagantna večera u Maestru poseban je doživljaj u kojem su stopljeni rajski okusi užitka. Prepustite se ovom hedonističkom doživljaju i uživajte kao pravi gurmani!

Restoran_Maestro4Crop

Restoran Navigare

Restoran Navigare neizbježna je destinacija za vrijeme boravka u Istri. Suvremeni je to restoran u kojem se u savršenom omjeru sljubljuju mediteranska, talijanska, francuska te moderna svjetska kuhinja, a vrhunsku kvalitetu hrane Chef kuhinje jamči svježim i pomno biranim namirnicama. Ovo je mjesto nadaleko poznato po svojoj kvaliteti i profinjenosti, pa nije čudno da se našlo i na našem popisu! Toplo ga preporučamo i Vama ukoliko vas putevi odvedu u Istru.

navigare-5Crop-1024x551

Bistro Babriga

Bistro Babriga obiteljsko je ugostiteljstvo koje svojim gostima nudi specijalitete iz tradicionalne turopoljske kuhinje, od kojih posebno izdvajaju bele žgance s tropom i odrezak Josipović. Restoran je nekoliko minuta udaljen od Velike Gorice. Gurmani će na ovom mjestu sigurno uživati u delicijama tradicionalne kuhinje, a ukoliko odaberete paket Ekstravagantna večera u Babrigi, otići ćete kući siti i zadovoljni!

turopoljska-pureća-rolica-crop-1024x551

Za više lokacija i mjesta gdje možete iskušati paket Ekstravagantna večera posjetite našu web stranicu. Izaberite mjesto po svojem guštu i uživajte sa svojim najmilijima.

SelectBox je naziv za originalne poklon pakete koji pružaju izuzetne doživljaje i nezaboravna iskustva. Kompletan program objedinjuje više od 1500 različitih poklon doživljaja koji se mogu pronaći u 14 različitih poklon paketa. Pozivamo vas da pogledate cijelu ponudu SelectBox-a, koju možete pronaći na web stranici www.selectbox.hr.

unnamed (5)