Restaurant Conte – riblja čarolija u srcu Zagreba

Restaurant Club neovisan je projekt koji želi promovirati i izdvojiti najbolje restorane unutar regije. Danas ćemo Vam predstaviti restaurant Conte – jedan od najboljih restorana Gurmanskog Vodiča 2013 koji obuhvaća restorane Hrvatske, Slovenije te zanimljivih područja Austrije i Italije. Restaurant Conte je, kao i pojedini drugi restorani, dobio jednu do tri vilice koja je odrazila mišljenje struke i korisnika proglasivši ga umjetničkom ribljom rapsodijom.

Restaurant Conte nalazi se u samome srcu Zagreba, u neposrednoj blizini katedrale, te Vam omogućuje intimnu atmosferu, vrhunske riblje specijalitete te birana jela i vina unutar vrhunsko uređenog ambijenta. Riblji specijaliteti koji su pravi primjer suvremenog i tradicionalnog te vina odabrana od renomiranih sommeliera oduševiti će Vas sa željom da se vratite po još! Idealan za poslovne i obiteljske ručkove i večere, te razne proslave, restaurant Conte Vas očekuje!U suradnji sa Restaurant Clubom, restaurant Conte također priprema posebne gurmanske menije koje i sami možete, a i morate iskušati.

Ukusno uređen prostor sa 46 sjedećih mjesta te parkingom, zbog kojeg ne morate brinuti gdje ćete ostaviti svog ljubimca, tjednim menuima – bilo ribljim i/ili mesnim – po pristupačnoj cijeni od 90 kuna po osobi za tri slijeda jela, zove Vas da doživite rapsodiju okusa koja će Vas oduševiti!

Pogodnost koju Vam omogućuje Premium kartica Restaurant Cluba jest mogućnost ostvarivanja 15% popusta na hranu i piće.

http://www.restaurantclub.hr/730-restoran-conte-zagreb.html