PAINTBALL – nezaboravno adrenalinsko iskustvo

Paintball je igra, prvi puta održana u SAD-u 1981. godine. To je igra u kojoj se sudionici natječu u timu ili samostalno s ciljem izbacivanja jednog ili više protivnika, gađajući i označujući ih kuglicama koje sadrže boju iz paintball markera. Pobjednik je ona strana ili igrač koji prvi postigne cilj ili posljednji ostane u igri.

Spots of a paint

Igra je bazirana na adrenalinu i zabavi među igračima. Također, uči sudionike timskom radu, gradi im samopouzdanje i razvija samoinicijativu kod pojedinaca. Za ključ uspjeha u igri je najviše bitna inteligencija i timski rad. Snaga je samo dijelom bitna, uz dobro taktiziranje i odlučnost momčadi. Iz istih razloga, paintball se istaknuo kao izvrstan team building program, budući da kod zaposlenika tvrtki potiče timski rad i razvija natjecateljski duh, stavljajući ih sve u jednak položaj bez obzira na poziciju u tvrtki.

U zadnjih desetak godina, ova zanimljiva igra postala je iznimno popularna i kod nas, a s vremenom su se otvorili i mnogi paintball klubovi. Tako paintball možete zaigrati u raznim djelovima Hrvatske, a ovdje navodimo nekoliko lokacija te pakete u sklopu Selectbox-a kojima možete pokloniti nezaboravno adrenalinsko iskustvo.

1. Paintball Accredo centar – ovaj zabavni sportski centar omogućuje Vam zabavno provođenje trenutaka sa prijateljima, obitelji ili poslovnim partnerima uz mir i udaljenost od gradske vreve, a opet u blizini velikih gradova. Uz sportske sadržaje, nudi i smještaj u vrhunski opremljenim apartmanima.

http://www.selectbox.hr/place/accredo-paintball/

Accredo-paintball1crop-1024x551

2. Paintball klub Sljeme – izbacite stres kroz ovu uzbudljivu igru u napuštenoj bolnici Brestovac na Sljemenu sa zagrebačke strane.

http://www.selectbox.hr/place/paintball-klub-sljeme/

paintball-sljeme-1-osoba-100-kuglica-2

3. Adrenalinski park Crikvenica – zabavite se ovim adrenalinskim iskustvom u novom turističkom sadržaju na Jadranu.

http://www.selectbox.hr/place/adrenalinski-park-crikvenica/

adrenalincrikva6krop

4.Paintball klub Umag – Istra ne nudi samo vrhunske gastronomske specijalitete i ljepote prirode, već i adrenalinsko iskustvo ukoliko se zaželite malo aktivnijeg odmora.

http://www.selectbox.hr/place/paintball-club-umag/

paintball