Izabrana je Miss Dobrog srca

U četvrtak, 11.8.2016. u Piranu je održan tradicionalni izbor za Miss Turizma 2016. SelectBox je bio sponzor ovogodišnjeg izbora, a za svoju miss imenovali su Miss Dobrog srca. Izabrana je simpatična Sara Vulič, koja je pokazala da osim ljepote i elegancije ima dobro srce i čiste namjere. 

Naziv Miss Dobrog srca pojavio se u javnosti prvi put otkako je stvoren s posebnom namjenom. Kao jedan od sponzora, SelectBox želi pridonijeti dobrobiti slovenske djece iz socijalno ugroženih sredina. Sara je pored svoje nagrade također osvojila i nagradu uz koju će usrećiti stotinu djece. Detaljno objašnjenje cijelog projekta slijedi u nastavku.

1

Kako je protekao izbor za Miss Dobrog srca?

Četvrtak poslijepodne, bilo je vjetrovito i sunčano. Piran se pripremao za veliki događaj, Miss Turizma. Organizatori su zasukali rukave i učinili sve potrebno za događaj bez greške. Izvođači su zagrijavali svoje glasove i pete, kako bi bili spremni za večernju predstavu. Djevojke su bile zauzete probama, isprobavanjem odjeće, uljepšavanjem i odgovaranjem na pitanja. Dva člana SelectBox tima posjetili su djevojke koje su se pripremale za dugo očekivani izbor. Svaka od djevojaka je imala priliku pokazati svoju emocionalnu stranu i naravno dobro srce. Pitanja koja su im bila postavljana, pokazala su tko je pogodan za Miss Dobrog srca, a tko ne. O ljepoti djevojaka ne može se dvoumiti jer su uistinu sve krasne. Ali naravno, nisu sve prikladne za takav častan zadatak koji pripada tituli Miss Dobrog srca. Izabrana Sara pokazala se najprikladnijom jer iz nje sije dragost i čistoća koji su potrebni pri pomoći bližnjima. Sara je pri primitku titule bila vidno sretna i dirnuta. Ističe kako je nestrpljiva, te jedva čeka da se projekt ostvari u punom jeku kako bi bila u mogućnosti pomoći i raditi s djecom.

2

Projekt pomoći djeci

Sara Vulič postala je Miss Dobrog srca i time pridobila častan zadatak, uz koji će pomoći stotini djece. Projekt je zamišljen dugoročno i nikako ne može biti dovršen u jednom događaju. SelectBox prolazi kroz jednu od organizacija koje su specijalizirane u pomaganju djeci. To su djeca iz socijalno ugroženih sredina, koji u pravilu nemaju privilegiju da dožive određena iskustva. Sara će zajedno s pratnjom odvesti stotinu djece i priuštiti im nezaboravan doživljaj. Djeca će moći birati između cijelog niza paketa “zabava u prirodi.” SelectBox je naziv za originalne poklon pakete. Program uključuje više od 1.500 doživljaja, koji se nalaze u 21 različitom poklon paketu. Sara je sada ambasador projekta, koji je njezinim izborom započeo.Tako će moći birati između raznih aktivnosti kao što su rafting, kupanje, penjanje, kanu, kajak, paintball, posjet adrenalinskom parku, go-karting vožnje, zipline i mnoge druge mogućnosti. Uz sve to, naravno, bitna je sigurnost i prikladnost izabranih aktivnosti. Zabavom u prirodi SelectBox želi djeci omogućiti svježe i zabavno iskustvo. Doživljaji su neprocjenjivi, a svako novo iskustvo dodatno obogati naš život. Stoga će stotine djece uživati i zasigurno se zabaviti. U SelectBoxu vjerujemo da i mala djela, poput ovih, mogu pomoći u razvijanju i obrazovanju, te su vrlo važan faktor u osobnom razvoju djece. Dakle, kada djetetu pokažeš nešto novo, daješ mu razloga za veselje, ali mu i pokazuješ nove mogućnosti uz koje će vjerovati u bolje sutra i ljepšu stvarnost.

 4

Autor: Živa Kovačević