Gurmanska iskustva koja morate isprobati

U puno situacija, hrana je lijek i za tijelo i za dušu. Osim što nas drži na životu, ako smo istinski uživači u hrani, tada nam je hrana od zaista posebnog značaja.

Mark Twain jednom je rekao, da se okusi ne rađaju, nego stvaraju. Potaknuti njegovom izjavom, danas vas vodimo na kulinarsko putovanja na kojem ćemo vas upoznati s posebnim i jedinstvenim gurmanskim iskustvima koja jednostavno morate isprobati. Svi ti doživljaji mogu se pronaći u poklon paketima SelectBox te će vama i vašim najmilijima pružiti istinsko zadovoljstvo i posebne trenutke za pamćenje.

Restoran Le Batat

Naše gastronomsko putovanje započinje u Svetom Martinu na Muri, u Restoranu Le Batat, gdje se jela spravljaju od ove posebne namirnice. Le Batat je mjesto na kojem izvrsni gastronomski stručnjaci žele prezentirati ono najbolje, a ovdje se okusi tradicije spajaju s modernim okusima inovativnih kulinarskih ideja. Batat je namirnica bogata vitaminima i visokim energetskim potencijalom, a svojim slatkastim okusom čini svako jelo posebnim. U Le Batatu svojim gostima spravljaju isključivo zdrava jela pripremljena od lokalnih namirnica, a upravo je kombinacija lokalnog i zdravog recept za najbolji gurmanski doživljaj.

Ponudu paketa provjerite >> OVDJE.

darilni_paketi_restavracija_la_batat_svetimartinnamuri_slika_3

Etno Art Chef tečaj kuhanja

Nakon Svetog Martina na Muri, selimo se u mjesto Lopatinec, gdje možete doživjeti jedno zaista posebno gurmansko iskustvo – radi se o Etno Art Chef tečaju kuhanja. Etno Art Chef – kreativna kuhinja je mjesto gdje se hrana, druženje i učenje po provjerenom receptu pretvaraju u jedinstveno gastronomsko, zabavno i edukativno iskustvo! Kulinarska radionica jedinstveno je čulno, društveno i edukativno iskustvo. Polaznici rade na vlastitim jedinicama individualno ili u grupama do 3-4 osobe te tako sudjeluju u svim fazama pripreme jela. Prostrana i vrhunski opremljena kuhinja te vrsni chefovi i voditelji osiguravaju da polaznici usvoje sva znanja i vještine, pritom se izvrsno zabavljajući. Nakon radionice, u ugodnoj atmosferi, pripremljena se jela zajednički blaguju.

Ponudu paketa provjerite >> OVDJE.

darilni_paketi_etno_art_chef_kreativna_kuhinja_1

Konoba Miseria Nobile

Ovo jedinstveno mjesto nudi uživanje u gastronimskim delicijama Hrvatske po regijama. Kroz ponudu samo najboljih hrvatskih delicija istaknuli su regionalnu raznolikost Hrvatske te podjelom na pe osnovnih geo-regija i osmišljavanjem posebnih materijala, predavanja i brošura, promiču posebnost svakog proizvoda i regije iz koje dolazi. Na platama se nalaze pršuti, sirevi od kravljeg, kozjeg i ovčjeg mlijeka, friški, suhi ili iz mišine, a tu je i bogat izbor vrhunskih vina po regijama, domaće rakije, čajevi, sokovi, itd.

Ponudu paketa provjerite  >> OVDJE.

darilni_paketi_miseria_nobile_konoba_11

Linden Tree Retreat & Ranch

Naše gastronomsko putovanje nastavljamo u Linden Tree Retreat & Ranch restoranu. Ovaj ranč nalazi se u skrovitoj dolini, bogatoj prirodnim ljepotama. Jela u Linden Tree Retreat & Ranch restoranu temelje se na hrvatskoj gastronomiji s fuzijom svjetskih okusa, zapakiranih u neodoljive delicije koje ćete kušati u pravom saloonu.

Ponudu paketa provjerite >> OVDJE.

darilni_paketi_linden_tree_retreat_velika_plana_2

Buffalo Bill City

Ručajte ukusnu hranu kao teksaški renđeri! Buffalo Bill City je mali obiteljski zabavni park koji je postao prvorazredna turistička atrakcija na zadarskom području. Grad ima sve što mora imati jedan western grad s Divljeg zapada. Napravljen je baš kao replika kaubojskih gradića iz nekadašnjih western filmova, pa se šećući po njemu, u jednom trenutku osjetite baš kao neki revolveraš, šerif ili odmetnik. Ponuda hrane originalna je kao i sam koncept parka, a nude hranu s roštilja, pečene odreske, hamburgere te kombinaciju teksaško-meksičke kuhinje.

Ponudu paketa provjerite >> OVDJE.

darilni_paketi_buffalo_bill_city_vrsi_slika_11

SelectBox je naziv za originalne poklon pakete koji pružaju izuzetne doživljaje i nezaboravna iskustva. Kompletan program objedinjuje više od 1800 različitih poklon doživljaja koji se mogu pronaći u 26 različitih poklon paketa. Pozivamo vas da pogledate cijelu ponudu SelectBox-a, koju možete pronaći na web stranici www.selectbox.hr.

unnamed