Lonac Bistro – restoran u samom srcu Zagreba

Novi član mreže Restoran cluba je restoran smješten u samom srcu Zagreba koji osim à lacarte ponude svaki dan nudi i bogatu ponudu domaćih jela spremljenih od svježih namirnica po recepturama naših starih.

Kroz novo izdanje Gurmanskog vodiča za 2013. godinu u koji je uvršteno 350 gastro-lokacija želja nam je predstaviti najbolje gurmanske objekte na području cijele Hrvatske, uz poseban izbor najboljih gastro-lokacija iz Slovenije, Austrije i Italije. Najbolji od najboljih dobili su i jednu do tri RestaurantClub vilice, kao simbol kvalitete i mišljenja struke i korisnika. Pogodnosti za članove RestorantClubasežu i do 25% a’lacarte popusta u restoranima i hotelima, a više informacija o beneficijama za članove možete dobiti na našim Internet stranicama.

Ovim putem želja je našim gurmanima i gurmankama predstaviti novi restoran u kojem mogu ugoditi svom organizmu zdravom i domaćom prehranom kakve se ne bi posramili ni naši stari.

Lonac Bistro je novi restoran u mreži Restoran cluba koji se nalazi na primamljivoj i uvijek popularnoj lokaciji u Tkalčićevoj 7. Ovaj restoran u samom srcu Zagreba uz à lacarte ponudu svaki dan gotovim jelima, spremljenim od svježihi zdravih namirnica po recepturama naših baka i djedova,nudi iznenađenje za vaše nepce.

U Lonac Bistrou okrijepit ćete svoju dušu u ugodnom i toplom ambijentu uz tradicionalnu hrvatsku kuhinju pripremljenu na zdrav i ukusan način. Stoga, na meniju Lonac Bistroa možete pronaći prave domaće delicije počevši od istarskih fritaja, preko različitih kuhanih jela, poput variva i juha, sve do teletine, janjetine i fine dalmatinske ribe. Uz ugodan unutarnji ambijent, Lonac Bistro nudi i mogućnost uživanja uz hranu i piće na terasi što je idealno za proljetne dane u Zagrebu.

Tradicionalni recepti koje nudi ovaj restoran idealni su za kako za domaće tako i strane goste, kako za obiteljske tako i za poslovne ručkove i večere, kako za mlade tako i za stare, te nam je upravo zbog toga veliko zadovoljstvo u svojim vjernim članovima predstaviti Restoran club i ponuditi im sve pogodnosti koje im on pruža.

Odgovori