Gdje se opustiti nakon napornog dana?

Napetost u mišićima i zujanje u glavi mora prestati – posjetite čarobne oaze mira, uživajte u profesionalnim rukama vrhunskih kozmetičara ili si priuštite savršenu masažu uz koju ćete se preporoditi. Zašto si jedan dan ne bi priuštili pomalo od svega?

SelectBox_Bliss_Institut1-1024x551

Poslijepodnevno njegovanje

Na svom radnom mjestu  vjerojatno sjedite – osam sati za stolom opterećuje vašu kralježnicu. Tijekom posla (ako je moguće) uzmite kratki predah i provjerite cirkulaciju krvi u tijelu – odvojite malo vremena, protegnite se.

Svojem tijelu možete osim masaže koje smo spomenuli u jednom od naših prethodnih članaka, pomoći i s brojnim drugim i različitim tretmanima. Za oštećene i neuredne nokte možete odabrati klasičnu manikuru. Profesionalni kozmetičari upoznati će vas s jednostavnom njegom za vaše ruke, s posebnim osvježenjem i oblikovanjem, pravilnim njegovanjem i uljepšavanjem vaših noktiju.

Ako želite lijepe noge koje će u ljetnim mjesecima izgledati prekrasno pomoći će vam klasična pedikura pomoću borovih iglica, ružmarina i eukaliptusa – kompletna pedikura sa biljnom kupkom koja će omekšati vašu kožu, neutralizirati neugodne mirise, pomoći pri prekomjernom znojenju nogu i vratiti energiju umornim nogama.

SelectBox_Wellness_Mei3-1024x551

Za ljepšu kožu

Zbog brzog načina života najčešće trpi naše zdravlje, kao i naša koža. Možete si lako pomoći tako da pijete dovoljne količine vode. Odrastao čovjek bi za nesmetano funkcioniranje organizma u prosjeku trebao popiti 2 do 2, 5 litre vode dnevno – 35 ml vode dovoljno je za jedan kilogram tjelesne težine. Izračunajte svoju optimalnu količinu vode dnevno.

Kada su oba uvjeta ispunjena, dolazi treći korak – dubinska njega kože. Svakodnevno uklanjanje šminke prije odlaska u krevet i čista koža je svakako potrebna, ali za zdravlje kože to nije dovoljno. Suha, masna, miješana ili normalna koža se razlikuju i zato svaka od njih zahtijeva drugačiji pristup i način njege. Dopustite da Vam stručnjaci daju profesionalne savjete- tako ćete upoznati svoju kožu i naučiti ju pravilno njegovati. Nije potrebno naglašavati da boljem i ljepšem izgledu kože pomaže i uravnotežena i zdrava prehrana.

aquathermal2krop

Za kraj – mjesto za zabavu

Nema ništa bolje od zabave u dobrom i ugodnom društvu. Znanstveno je dokazano da druženje ima pozitivan učinak na zdravlje. Iako nakon posla sigurno osjećate umor i sigurni ste da za bilo kakvu aktivnost nemate energije… razmislite opet! Kod sportskih aktivnosti u vama se oslobađa hormon sreće, koji će vam vratiti energiju i pružiti zadovoljstvo.

pantabal8-1024x682

I? Što čekate? Uzmite svoje tenisice i otiđite u teretanu, fitness centar ili na ples – mogućnosti su beskrajne. Možete pozvati bilo koga – u dvoje ili čak troje biti će još zabavnije!

Pretražite SelectBox pakete, možda se tamo skriva pravi doživljaj za vas! Ili još bolje- darujte doživljaj svojim najdražima, ljubiteljima novih iskustava i nezaboravnih doživljaja!

Autor: Živa Kovačević

SelectBox je naziv za originalne poklon pakete koji pružaju izuzetne doživljaje i nezaboravna iskustva. Kompletan program objedinjuje više od 1500 različitih poklon doživljaja koji se mogu pronaći u 14 različitih poklon paketa. Pozivamo vas da pogledate cijelu ponudu SelectBox-a, koju možete pronaći na web stranici www.selectbox.hr.

unnamed