Opustite se i uživajte u čarobnim doživljajima Zagreba

Kada nam zatreba odmora, obično ‘bježimo’ negdje daleko od gradske vreve i gužve. Odlazimo u planine, šumu ili na more te nam niti na kraj pameti nije da svoje baterije napunimo kod kuće, u glavnom gradu Hrvatske. No, što bi se dogodilo kada bismo Vam rekli da nije potrebno bježati iz Zagreba, nego da se upravo u Zagrebu možete odmoriti, zabaviti i napuniti baterije? Iz velike ponude SelectBox doživljaja izdvojili smo nekolicinu njih u kojima možete uživati bez da odlazite ‘miljama daleko’.

Opustite se i uživajte

Masaže i beauty tretmani, posebice oni s egzotičnim prizvucima, najveći su regeneratori energije koja nam nakon užurbane svakodnevnice često nedostaje. Nemojte se ustručavati priuštiti sebi i svome tijelu trenutke beskrajnog opuštanja i uživanja na drugačiji način nego što ste navikli. U ponudi naših paketa Masaža i wellness te Oaza zdravlja i ljepote odaberite nešto egzotično po svome ukusu, opustite se i uživajte! Mi Vam predlažemo posjet Day Spa Mexico Sun salonu gdje ćete doživjeti nezaboravno iskustvo meksičkih beauty tretmana ili pak posjet Thai Centru Thalea, odnosno Wellness Cappuccino Spa tretmanu.

Day spa Mexico Sun 1

 • Mexico Sun Day Spa, provjerite OVDJE
 • Thai Centar Thalea, provjerite OVDJE
 • Wellness Cappuccino Spa, provjerite OVDJE

Adrenalinsko uživanje u Zagrebu

Poznato je da adrenalin ima pozitivne učinke na naš organizam, stoga Vam predlažemo da se opustite uz jedan od adrenalinskih užitaka koje možete pronaći u Select Box ponudi. Volite brzu vožnju? Isprobajte karting u Karting Areni Zagreb! Oduvijek ste željeli letjeti? Nema problema, s nekoliko klikova mišem odaberite Echos Pilot School i naučite letjeti. Volite nogomet? Zaigrajte ga u malo drugačijem ruhu kao Bubble Football na Jarunu. Za sve ovisnike o adrenalinu ovo je idealan provod kojeg ćete pronaći u Zagrebu!

Arena Zagreb 2

 • Ecos Pilot School, provjerite OVDJE
 • Karting Arena Zagreb, provjerite OVDJE
 • Bubble Football Croatia, provjerite OVDJE

Gurmanski odmor

Da biste uživali u vrhunskim specijalitetima dalmatinske kuhinje, nije nužno posjetiti Dalmaciju. Savršene morske delicije pronaći ćete u restoranu Bota Šare u Zagrebu koji se nalazi u ponudi SelectBox proizvoda. Ako pak preferirate lokalne specijalitete, predlažemo posjet restoranima Kralj Tomislav i Kaptol, čiji će specijaliteti zadovoljiti i najzahtjevnija gurmanska nepca. Nakon ručka ili večere u tri slijeda, osjećati ćete se puno bolje – posebice kada se sjetite da vas ne čeka pranje suđa nakon ukusnog obroka.

 Restoran Kaptol 3 (2)

 • Restoran Bota Šare, provjerite OVDJE
 • Restoran Kralj Tomislav, provjerite, OVDJE
 • Restoran Kaptol, provjerite OVDJE

Zabavite se s prijateljima

Ukoliko ste osoba koja najviše uživa u krugu svoje obitelji ili provodeći vrijeme sa svojim prijateljima, u Select Box ponudi pronaći ćete doživljaje kao stvorene za Vas i Vaše društvo! Budite detektivi na nekoliko sati ili pak prošećite ulicama opsjednutog Zagreba te saznajte mistične tajne Glavnog grada. Ako vam nije do hodanja, unajmite segway i uživajte s ekipom u svojoj City Tour vožnji po Zagrebu.

Bubble football croatia 4

 • Escape room Arena Zagreb, provjerite OVDJE
 • Opsjednuti Zagreb, provjerite OVDJE
 • Segway Tour Zagreb, provjerite OVDJE

SelectBox je naziv za originalne poklon pakete koji pružaju izuzetne doživljaje i nezaboravna iskustva. Kompletan program objedinjuje više od 1500 različitih poklon doživljaja koji se mogu pronaći u 14 različitih poklon paketa. Pozivamo vas da pogledate cijelu ponudu SelectBox-a, koju možete pronaći na web stranici www.selectbox.hr.

unnamed (5)